Close button

Сенсація в українському хокеї: "Дніпро" переграє "Донбас"

Сенсація в українському хокеї: "Дніпро" переграє "Донбас"
Фото: УХЛ

Напередодні, 6 квітня, в Херсоні відбувся четвертий матч півфіналу плейоф Української хокейної ліги між місцевим "Дніпром" та донецьким "Донбасом". Гості вели у серії з рахунком 3-0, тож перемога виводила донеччан у фінал чемпіонату України. Проте, повідомляє УХЛ.

Перший період команди, вперше в півфінальній серії, провели без закинутих шайб і з фактично з рівною кількістю кидків - 8 від донеччан, та 5 у "Дніпра". Але, переможцями з цієї битви вийшли голкіпери - Хомутов і Полошков.

У другому періоді "щуки" змогли перегорнути матч з ніг на голову, забивши у ворота "Донбасу" 4 шайби. Спочатку в воротах Полошкова відзначився Крисанов - вперше херсонці відкрили рахунок в цьому півфіналі. А потім на контратаці перевагу своєї команди збільшив Дурдиєв.

Після цього донеччани "посипалися" і пропустили ще двічі - Швецов в падінні і з незручної руки зробив рахунок 3-0 на табло, а Каракулько збільшив розрив між командами до 4-0.

У третьому періоді команди грали без закинутих шайб - донеччани кинули всі сили на те, щоб відігратися, а "Дніпро" оборонявся та не дозволяв противнику розпечатати ворота Хомутова.

Таким чином, "Дніпро" здобув першу перемогу над "Донбасом" у півфіналі плейоф УХЛ та продовжив серію, щонайменше, ще на один матч. Наступна зустріч відбудеться в Дружківці 8 квітня - початок матчу о 18:00, а пряма трансляція буде доступна в ефірі телеканалу "XSPORT".

"Дніпро" - "Донбас": 4-0 (0-0, 4-0, 0-0)

Рахунок в серії: 1-3

Шайби: 1-0 Крисанов (Галєєв, Швецов), 31:37; 2-0 Дурдиєв (Крисанов), 26:17; 3-0 Швецов, 32:46; 4-0 Каракулько (Ратушний), 33:53;

Новини

Популярні теми форуму

analytics