Close button

Баскетбольна Суперліга: київське "Динамо" за крок до медалей

Баскетбольна Суперліга: київське "Динамо" за крок до медалей
Фото: ФБУ

Напередодні, 6 квітня, у Києві відбувся другий матч "бронзової" серії жіночої баскетбольної Суперліги в якому столичне "Динамо" приймало "Франківськ", повідомляє ФБУ.

Вже у першій половині "динамівки" заволоділи гандикапом в 29 очок і з таким запасом відчували себе розкуто у другій. Як і в попередньому поєдинку, підопічні Юрія Процюка провалились за показником реалізації і грали менш дисципліновано за суперниць. "Динамо" реалізувало 33 постріли (5 триочкових) проти 22 (4 триочкових) у "Франківська", і закинуло 15 разів з лінії, тоді як гості – 7.

Варто відзначити те, як киянкам вдалося закрити Ганну Рульову. Форвардиня вперше за 20 матчів у складі "Франківська" не змогла оформити дабл-дабл. В її активі 10 підбирань і лише 4 набрані очки. З 36 зіграних поєдинків у цьому сезоні жіночої Суперліги, це другий випадок, коли в Рульової менше 10 очок за гру.

До того ж, була присутньою в заявці, але так і не вийшла на паркет ще одна лідерка "Франківська" Аріна Білоцерківська.

Тож, як підсумок, впевнена перемога "Динамо". Варто відзначити Елайю Джунь, яка вдруге поспіль стала найрезультативнішою гравчинею поєдинку – 23 очка та 6 підбирань.

З рахунком 2-0 на користь киянок серія переїжджає у Івано-Франківськ. А сьогодні, 7 квітня, о 16-30 у Кам'янському стартує фінальна серія Суперліги в якій місцевий "Прометей" гратиме зі столичним "Київ-Баскетом".

Жіноча Суперліга. Серія за 3-те місце

6 квітня. Другий матч

"Динамо" – "Франківськ": 86-55 (23-11, 29-12, 22-17, 12-15)

Новини

Популярні теми форуму

analytics