Close button

Представлений смартфон, який не можна купити

Представлений смартфон, який не можна купити
Фото: OnePlus

Компанія OnePlus зробила дуже цікавий анонс: представлений смартфон середнього рівня Nord LE на апаратній платформі Qualcomm. Забігаючи вперед скажемо, що придбати цей пристрій не вдасться, повідомляє 3Dnews.

Nord LE - це особлива модифікація моделі Nord. У прародителя успадкована електронна «начинка»: процесор Snapdragon 765G з модемом 5G, 6,44-дюймовий екран Fluid AMOLED з частотою оновлення 90 Гц і здатністю 2400 × 1080 пікселів, подвійна селфi-камера з сенсорами на 32 і 8 млн пікселів, а також четверна тильна камера в конфігурації 48+8+5+2 млн пікселів.

Смартфон Nord доступний в кольорах Blue Marble, Gray Onyx і Gray Ash. Версія Nord LE отримала особливе градiентне виконання з відтінками, плавно переходять з помаранчевого в зелений. Зовнішнє оформлення - це єдина відмінність «новинки» від апарату Nord.

le2.jpg

На жаль, продавати Nord LE компанія OnePlus не планує. Букви LE в назві розшифровуються як Literally Only One Edition. Іншими словами, смартфон існує в єдиному екземплярі.

Розробник має намір розіграти Nord LE серед користувачів інтернету. Щоб взяти участь в акції, достатньо бути передплатником @ oneplus.nord в Instagram і відправити фотографію свого нинішнього смартфона.

Новини

Популярні теми форуму

analytics