Close button

Як дівчат заманюють в ескорт: блогер поділилася особистим досвідом

Модель і блогер Борбала поділилася особистим досвідом і розповіла, як молоденьких дівчат заманюють в ескорт. Чоловіки називаються фотографами і запрошують їх на фотосесії, щоб потім зробити пропозицію еротичного характеру, повідомляє Обозреватель.

Про це Борбала розповіла в ексклюзивному інтерв'ю виданню The Sun. Вона заявила, що часто отримує від чоловіків повідомлення непристойного змісту, в яких їй пропонують заплатити за секс тисячі фунтів.

"Всього кілька місяців тому мені написала людина, яка представилася фотографом. Він сказав, що хоче провести зі мною зйомку. Однак, коли я попросила свого агента перевірити цю інформацію, фотограф відразу ж зник", – пояснила модель.

За її словами, якщо дівчина все ж таки зважиться на фотосесію, то там її може очікувати що завгодно: від накачування наркотиками до речей куди більш страшних.

"Навіть якби я була самотня, мене б не зацікавила подібна пропозиція – це проституція. Останнім часом соціальні мережі нагадують додатки для знайомств", – додала Борбала.
Блогер Борбала позувала на пляжі.
Блогер Борбала позувала на пляжі. Джерело: instagram.com/missbkreutz

Новини

Популярні теми форуму

analytics