Close button

У мережі показали перші кадри зі зйомок продовження серіалу "Друзі"

У мережі опублікували перші фото і відео зі зйомок спеціального випуску серіалу "Друзі", де зіграють всі герої: артисти Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі та Девід Швіммер, повідомляє Обозреватель.

Так, 10 квітня 2021 року на офіційній сторінці в Instagram серіалу представники кінострічки розсекретили назву проєкту – Friends: The Reunion ( "Друзі: Возз'єднання"). Також стало відомо, що зйомки продовження проходили в павільйоні Warner Bros. в Каліфорнії, де знімали попередні сезони.

Зйомки серіалу "Друзі".
Зйомки серіалу "Друзі". Джерело: Instagram фан-сторінка серіалу "Друзі"

Крім того, нещодавно один з акторів Меттью Перрі опублікував знімок з закулісся гримерки, чим підтвердив старт зйомок. Однак пізніше він видалив фото.

"За кілька секунд до того, як з'їв кісточку для макіяжу. Не кажучи вже про возз'єднання з" Друзями ", – підписав тоді знімок зірка.
Меттью Перрі опублікував знімок з закулісся гримерки.
Меттью Перрі опублікував знімок з закулісся гримерки. Джерело: Instagram Меттью Перрі

Судячи з кадрів, опублікованих в Twitter, для зйомок спецпроєкту режисери та постановники вирішили відновили всі декорації, які раніше фігурували в кадрі.

Крім цього, продовження "Друзів" знімали в присутності глядачів. Однак на майданчику були суворі правила: коли актори вийшли на знімальний майданчик, знімати було заборонено.

Новини

Популярні теми форуму

analytics