Close button

Гандбол: визначився перший учасник "Фіналу Чотирьох" Кубку України

Гандбол: визначився перший учасник "Фіналу Чотирьох" Кубку України
Фото: ФГУ

Запорізький "Мотор-Політехніка" після річної перерви повертається до числа учасників "Фіналу чотирьох" гандбольного Кубка України серед чоловіків. Цього сезону запорізький клуб став першим, що дістався цієї стадії. Команда Ростислава Ланевича впевнено впоралась зі своїм завданням у 1/4 фіналу, де їй протистояв "СКА-Львів", повідомляє ФГУ.

Всі питання фактично були вирішені вже у першій грі у Львові, яку "Мотор-Політехніка" виграв 40-21. Повторний матч також завершився на користь запоріжців, хоча цього разу їх перевага вже не була настільки великою: 30-27. У господарів 8 разів закинув Ігор Бережний, 7 голів на рахунку Іллі Близнюка. "СКА-Львів" у нападі за собою вели Дмитро Гарбар – 8 голів та Юрій Сохорович – 7.

Кубок України. 1/4 фіналу. Матч-відповідь

"Мотор-Політехніка" (Запоріжжя) - "СКА-Львів" (Львів): 30-27

Перший матч: 40-21

Нагадаємо, минулого року "Мотор-Політехніка" вибув на стадії 1/4 фіналу, не потрапивши до "Фіналу чотирьох", учасником якого був шість сезонів поспіль.

Інші учасники "Фіналу чотирьох" визначаться пізніше. Матчі в парі "Донбас" - "Одеса" заплановані на 18 та 19 квітня. Перша гра в протистоянні "Карпат" та ЦСКА-ШВСМ запланована на 28-30 квітня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics