Close button

Кличко закликав владу до єдності в умовах російської загрози

Кличко закликав владу до єдності в умовах російської загрози

Мер Києва, голова Асоціації міст України (АМУ) Віталій Кличко закликав центральну і місцеву влади бути єдиними в умовах зовнішньої загрози, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Кличко оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук заяву Асоціації міст України з приводу концентрації військ Російської Федерації на кордонах нашої держави.

Кличко закликав українців не боятися, не вірити неправдивій інформації та не поширювати її.

"Сьогодні ворог впритул підвів свої війська до кордонів нашої держави. Він прагне посіяти страх і паніку серед українських громадян. Спровокувати внутрішнє протистояння. Асоціація міст України звертається до кожного українця: не бійтеся! Не вірте неперевіреною інформацією і не поширюйте її. Залишимо страх ворогу. холодний розум і впевненість роблять нас сильними. Ми на своїй землі. За нами - правда, тому нас підтримує весь світ ", - підкреслив Кличко.

Також Кличко звернувся до центральної влади.

"Центральна та місцева влада повинні виступити єдиним фронтом. Місцеве самоврядування є надійною опорою держави. Ми пам'ятаємо події 2014 року, коли завдяки єдності, спільними зусиллями ми змогли зупинити" русскій мір ". Сьогодні час знову продемонструвати нашу силу. Силу єдності. Зі свого боку , ми - представники місцевого самоврядування, міські голови, - висловлюємо готовність вживати всіх заходів захисту для нашої країни. У кожному регіоні ми зробимо все необхідне для підтримки територіальної оборони, збереження громадського порядку, безперебійної роботи систем життєзабезпечення міст ", - зазначив він.

Лідер партії "УДАР", звертаючись до політиків, закликав їх залишити партійні суперечки.

"Асоціація міст України закликає представників політичних сил відкинути всі протиріччя і продемонструвати спільну позицію, відкласти свої партійні прапори для захисту головного прапора - прапора України. Ми віримо в силу української армії. Ми довіряємо українським дипломатам. Ми пам'ятаємо, що ті, хто стоять на передовій , вимагають міцного тилу. Тому, наше завдання сьогодні - забезпечити сильний тил нашим воїнам і дипломатам. сьогодні час об'єднуватися. об'єднуватися, щоб вистояти. об'єднуватися, щоб перемогти ", - резюмував Кличко.

Новини

Популярні теми форуму

analytics