Close button

Міні-футбольна збірна України вийшла на Євро-2022

Міні-футбольна збірна України вийшла на Євро-2022
Фото: УАФ

Збірна України з міні-футболу стала учасником фінальної частини чемпіонату Європи-2022. Про це з посиланням на УЄФА повідомив офіційний сайт Української асоціації футболу, повідомляє Сегодня.

Команда України потрапила на Євро, не дивлячись на невирішену долю матчу зі збірною Албанією, який мав відбутися в Запоріжжі 11 квітня. Нагадаємо, албанці не змогли прилетіти до України, оскільки їх не випустили зі своєї країни через карантинні обмеження. Очікується, що Албанії присудять технічну поразку.

Українці гарантували собі друге місце в групі. За регламентом, шість найкращих других місць виходять на чемпіонат Європи безпосередньо, ще дві команди зіграють стикові матчі. Україна стала саме шостою в рейтингу найкращих команд, що фінішували другими.6077cbda875de.png

6077cd74e568a.jpg

На Євро-2022 вийшли Нідерланди (господарі турніру), Хорватія, Україна, Росія, Грузія, Азербайджан, Словаччина, Боснія і Герцеговина, Казахстан, Іспанія, Словенія, Італія, Фінляндія, Португалія, Польща.

Білорусь і Сербія в листопаді зіграють стикові матчі.

Фінальна частина Євро відбудеться з 9 січня по 6 лютого 2022 року в нідерландських Амстердамі і Гронінгені.

Відзначимо, що Україна двічі в своїй історії виборювала "срібло" міні-футбольного Євро, а на п'яти попередніх турнірах незмінно вилітала в 1/4 фіналу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics