Close button

Стерненко розповів, ким йому нібито пропонував стати Зеленський

Стерненко розповів, ким йому нібито пропонував стати Зеленський
Фото: Watchers

Володимир Зеленський нібито пропонував активісту Сергію Стерненку очолити СБУ в Одесі, але далі обіцянок справа не пішла.

Про це Стерненко розповів в інтерв'ю виданню "Букви".

На питання журналіста про те, чи пропонував гарант посаду, Стерненко відповів ствердно. Активіст додав, що заперечувала цей факт прессекретарка президента Юлія Мендель, "хоча на тій зустрічі її не було".

За словами Стерненка, при розмові були присутні Андрій Богдан (колишній керівник ОП - прим. ред.), глава СБУ Баканов, сам Зеленський і ще 8 свідків, прізвищ яких, крім Масі Найєма, активіст вирішив не називати.

"Зеленський говорив, що напади на мене треба розслідувати, Баканов кивав головою. І потім Зеленський у мене запитав, чи є у мене охорона. А потім сказав приблизно наступне: "Може, не будемо так витрачатися на охорону? Підеш на роботу в СБУ головним по Одесі? Допомагатимеш країні. Ти ж проти Росії борешся". Я був здивований і одразу відповіді не дав", - сказав Сергій Стерненко.

Потім, додав він, президент запропонував Баканову обговорити це питання пізніше, але далі справа не пішла.

Також Стерненко підкреслив, що йому вже надходили пропозиції піти в народні депутати, в тому числі й партію Зеленського, проте він відмовлявся, тому що "занадто молодий" і недостатньо компетентний.

Новини

Популярні теми форуму

analytics