Close button

В Одесі проходять обшуки у представників криміналітету

В Одесі проходять обшуки у представників криміналітету

В Одесі проходять масштабні обшуки у представників криміналітету з метою виявлення причетних до поширення злочинного впливу в регіоні, повідомляє прес-служба Нацполіціі.

"Сьогодні, 28 квітня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області та внутрішньої безпеки спільно зі слідчими обласного управління поліції, спецпідрозділом КОРД проводять обшуки у представників криміналітету регіону. Перевіряють причетність до встановлення і поширення злочинного впливу більше 10-ти одеситів", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією правоохоронців, деякі з підозрюваних мають зв'язки з представниками злочинного світу, в тому числі "злодіями в законі". Крім того поліція підозрює, що дані особи можуть бути причетні до організації та діяльності угруповань, які "спеціалізувалися" на грабежах і крадіжках і, можливо, потрапляли в її поле зору.

"Виявили та вилучили кошти для пріглушування сигналів мобільного зв'язку, автомобіль, більше 400 тис. Грн готівки в різних валютах, документи на різні прізвища, мобільні телефони, електронні носії інформації, а також чорнові записи, що містять докази злочинних намірів фігурантів. Наразі слідчо-оперативні дії поки тривають. Після проведення всіх необхідних процесуальних заходів діям кожної особи буде дана правова кваліфікація ", - повідомляється на сайті Нацполіціі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics