Close button

УПЛ: скандальний матч "Олімпік" - "Зоря"

УПЛ: скандальний матч "Олімпік" - "Зоря"
Фото: ФК "Олімпік"

Напередодні, 28 квітня, в Українській Прем'єр-Лізі відбувся перенесений матч 10-го туру: на стадіоні імені Гагаріна у Чернігові донецький "Олімпік" приймав луганську "Зорю", повідомляє MYFOOTBALL.top.

У разі своєї перемоги луганці до 1 очка скорочували відставання від донецького "Шахтаря", що займає друге місце. Однак, не дивлячися на роботу у матчі системи відеоповторів VAR, головний суддя цього матчу Микола Балакін у першому таймі відзначився низкою суперечливих рішень. Спочатку від відмінив гол "Зорі", а вже на 32-й хвилині показав пряму червону картку воротарю луганців Ніколі Васілю. 

Залишившись у меншості, команда Віктора Скрипника двічі пропустила: у воротах Микити Шевченка відзначилися Руслан Бабенко та Тейшейра. А ось Артем Кичак лише одного разу діставав м'яч з сітки власних воріт: на 90+2-й "гол престижу" забив Аллахяр: 2-1 на користь "Олімпіка". 

Таким чином "олімпійці" з 21 балом займають 11-ту сходинку в УПЛ, "Зоря" зберегла за собою третю позицію, проте відставання від "Шахтаря", що йде другим,  залишилося незмінним - донеччани випереджають представників Луганська на 4 очки. 

Новини

Популярні теми форуму

analytics