Close button

Зірка фільмів "Фантастичні звірі" отримав три роки в'язниці

Зірка фільмів "Фантастичні звірі" отримав три роки в'язниці

Шотландський актор Кевін Гатрі, який відомий за роллю чарівника містера Абернаті в кіноциклі "Фантастичні звірі", звинувачений в сексуальному насильстві мешканки Глазго, Шотландія. Тепер знаменитість повинен відсидіти у в'язниці три роки, повідомляє Обозреватель.

Насильство сталося в ніч з 30 вересня на 1 жовтня 2017 року. У цей період Гатрі відпочивав у барі разом з другом – актором Скоттом Рідом і спільною знайомою. Про це пише видання Deadline.

Як стало відомо, 29-річній дівчині стало погано в таксі, тому її відвезли додому до Ріда. Актор подзвонив до швидкої допомоги, а Гатрі нібито залишився доглянути за знайомою, і в підсумку у них стався статевий контакт. За словами дівчини, вона запам'ятала, як її роздягали і торкалися, але сама потерпіла "не усвідомлювала, що відбувається".

Зазначимо, що спочатку Гатрі заперечував звинувачення і заявляв, що просто допомагав дівчині, але водночас на білизні постраждалої виявили ДНК актора. У підсумку знаменитість засудили і внесли до реєстру осіб, які вчинили злочин на сексуальному ґрунті.

Шотландський актор Кевін Гатрі
Шотландський актор Кевін Гатрі

Коротко про знаменитість:

  • Кевін Гатрі – шотландський актор. Серед його найвідоміших ролей були Еллі у фільмі "Сонячне світло на Лейті" і Еван Тавендейл у фільмі Теренса Девіса "Пісня на заході" 2015 року. Він також виконав головну роль у "Пітері Пені" в Королівському театрі в Глазго у 2011 році.

Новини

Популярні теми форуму

analytics