Close button

У "Слузі народу" назвали головного кандидата на заміну Степанову

У "Слузі народу" назвали головного кандидата на заміну Степанову

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, швидше за все, буде звільнений Верховною Радою. Основна причина – провал вакцинації. Найімовірнішим кандидатом на його місце є головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко, повідомляє Сегодня.

Про це розповів глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

За його словами, прем'єр-міністр Денис Шмигаль вже подав в Раду подання на звільнення Степанова. Він розповів, хто, швидше за все, стане новим міністром охорони здоров'я.

"Я думаю, що найвірогіднішим кандидатом є Ляшко", – сказав глава фракції в програмі "Свобода слова Савіка Шустера".

Нардеп підтвердив, що в Офісі президента пропонували міністрові подати заяву на відставку, проте поки він її не написав.

"Наскільки мені зараз відомі настрої у фракції, то з великою ймовірністю він буде звільнений... У залі теж багато політичних партій, які відкрито виявляли бажання зняти його з посади", – сказав Арахамія.

Також глава фракції "Слуга народу" пояснив, що головною причиною звільнення Степанова є провал вакцинації, що навіть президенту Зеленському особисто доводилося домовлятися за вакцини.

"Хочу підкреслити, що Ляшко займався карантином, тестами і там є багато результатів. Вакцинацію забрав на себе особисто Степанов і мені здається – не впорався вчасно з цим завданням", – резюмував Арахамія.

Новини

Популярні теми форуму

analytics