Close button

Що очікується на валютному ринку в п'ятницю (Оновлено)

Що очікується на валютному ринку в п'ятницю (Оновлено)

Сьогодні учасники торгів будуть намагатися максимально швидко виконати всі необхідні операції.

Після обіду проводити покупки і продаж будуть банки, яким буде потрібно вирівняти валютну позицію, не залишаючи це на понеділок, 31 травня: в цей день у зв'язку зі святкуванням в США Дня пам'яті, торгівля по долару на українському міжбанківському валютному ринку буде проводитися за схемою ТОМ. Тому в останній день тижня очікується активна торгівля; не можна виключити різкі коливання котирувань, якщо в якийсь момент пропозиція або попит на ринку різко виростуть.

Відкриття торгів п'ятниці очікується на рівні 27,47/27,55 - ціна заявок на купівлю/продаж відповідно.

На готівковому ринку цінник на продаж «американця» в столиці в четвер опустився до 27,50-27,51 гривень. Сьогодні продаж долара в столиці стартує з 27,50 гривень. Далі все буде залежати від розвитку ситуації на міжбанку: готівковий ринок буде чутливо вловлювати будь-які новини звідти. Сьогодні можливі трохи більш сильні коливання, ніж в попередні дні тижня.

Євро на ринку FOREX в четвер не зміг визначитися з напрямком подальшого руху і весь день робив різкі коливання між рівнями 1,2213 і 1,2175. Вранці п'ятниці євро торгується у вузькому діапазоні 1,2180-1,2197 долара. Готівковий євро в столиці в четвер вдень продавали за ціною 33,52-33,56 гривень. Сьогодні вранці євро в Києві почнуть продавати в районі 33,52-33,55 гривні. Далі все буде традиційно залежати від двох чинників: ситуації на світових ринках і поведінки готівкового долара. Сьогодні готівковий євро може подешевшати ще на пару копійок, особливо якщо цінник на готівковий долар теж піде вниз.

Коливання російського рубля стають не такими різкими. Вранці п'ятниці він торгується у вузькому діапазоні 73,44-73,54 рубля за долар. У Києві в четвер готівковий рубль продавали по 3,72-3,75 гривні за 10 рублів. Сьогодні збережеться та ж ціна.

Новини

Популярні теми форуму

analytics