Close button

Зеленського просять відповісти на лист Медведчука

Зеленського просять відповісти на лист Медведчука

Всеукраїнська молодіжна громадська організація СКМ звернулася до Президента Володимиру Зеленському з проханням відповісти на лист голови політради партії "опозиційна платформа - За життя", народного депутата Віктора Медведчука. Документ опублікували на порталі "ЗІК. Юа ", повідомляє Комментарии.

"Сучасний стан справ у нашій державі викликає обурення. Чому за рік вашого президентства стало гірше у державну молодіжну політику, чому досі немає миру в Україні, чому погіршилося матеріальне стан українців та інше. У вашій Зе команді взагалі знають, що треба робити? Чому немає діалогу і конструктиву? ", - йдеться в документі.

Глава СКМ Олександр Потьомкін зауважив, що 80% української молоді підтримали кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах. Для них перемога в 2019 році це прихід нової політичної стилістики, появу під влади людей, які сформувалися, По-перше, в незалежній і суверенній Україні, і, По-друге, їх дорослішання пройшло за часів появи та затвердження цифрової економіки, цифрових технологій в управлінні, цифровий середовища проживання. Все це є чітким свідченням перемоги молодий енергії, нового ставлення до життя, вважають в СКМ.

В листі до Президента України Потьомкін попросив дати публічні відповіді на запитання, які турбують всіх громадян країни.

"Всім відомий лист пана Медведчука, Опозиційного політика, підняло головні питання, які постійно задають українці і особливо молодь. Питання миру, якого немає. Чому до цього часу немає прогресу в досягненні миру. Також актуальним є питання тарифів, - повідомляється в документі. - Вы в передвиборної кампанії анонсували "кінець епохи бідності". Дайте відповідь суспільству і нам, коли ця епоха бідності закінчиться? Питання насильницької українізації також актуальне. Українці - volnolyubnaya нація, ми завоювали право розмовляти тією мовою, який нам зручний і немає сенсу змушувати нас розмовляти на мові, який вимагає політична кон 'юнктура ".

uvxvgk7l9x_big.jpg

Нагадаємо, що 14 червня 2020 року народний депутат Віктор Медведчук звернувся з відкритим листом до Президента України в якому назвав три основних питання для глави держави:

"1 виклик: припинення збройного конфлікту на Донбасі та встановлення миру в Україні. Для цього є один реальний інструмент - мінські угоди і їх треба виконувати.

2 виклик: тарифи на житлово-комунальні послуги. Сьогодні вони просто непідйомні для українців.

3 виклик: примусова українізація, яку розпочала попередня влада ".

Новини

Популярні теми форуму

analytics