Close button

УЗ відновлює повноцінну продаж квитків на потяги

УЗ відновлює повноцінну продаж квитків на потяги

Починаючи з четверга, 16 липня, відновлено повноцінну продаж квитків на поїзди далекого прямування, що прямують з Києва і назад. Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця", повідомляє УНН.

"Із сьогоднішнього дня в поїздах далекого прямування, що прямують з Києва і назад, квитки можна купити на 100% місць. це стосується і транзитних поїздів через столицю України", - повідомили в прес-службі.

Вказується, що відновлення повноцінної продажу квитків стало можливим завдяки погодження Київської міської державної адміністрації.

Раніше реалізація квитків в обсязі 100% була розпочата на такі поїзди: No 7/8 Харків - Одеса - з 2 червня, No 81/82 Харків – Новоолексіївка і No 53/54 Дніпро - Одеса - з 17 червня, No 91/92 Одеса - Костянтинівка - з 29 червня.

В Укрзалізниці наголосили, що для посадки в поїзд пасажири обов 'язково повинні надіти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал і при посадці у вагон. З огляду на заходи безпеки, пасажирам рекомендується якомога менше пересуватися по вагонах.

Нагадаємо, цього тижня Укрзалізниця відновлює курсування 34 приміських та 3 регіональних поїздів.

Саша Картер

Новини

Популярні теми форуму

analytics