Close button

Адвокат розповів про стан Єфремова

Адвокат розповів про стан Єфремова

Адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв розповів про стан артиста, який перебуває під домашнім арештом у справі про смертельну аварію в центрі Москви. Про це повідомляє РБК, повідомляє Лента.ру.

Пашаєв повідомив, що актор не може розслабитися після ДТП і дуже сильно переживає. Адвокат також зазначив, що Єфремов не читає новини і не користується Інтернетом. Також актор не приймає лікарські препарати.

7 липня повідомляли, що в очікуванні суду артист дивиться тільки спортивні передачі і телеканал "Культура". Пашаєв заявив, що Єфремов збожеволіє, якщо погляне новини.

Справу артиста 17 липня надійшло в прокуратуру. Одразу після затвердження в наглядовому відомстві матеріали кримінальної справи будуть передані до суду для розгляду по суті. Акторові пред 'явлені звинувачення за частиною 4 статті 264 КК РФ ("порушення ПДР, що спричинило з необережності смерть людини").

ДТП сталася 8 червня. Автомобіль Єфремова, який перебував у стані алкогольного сп 'яніння, виїхав на зустрічну смугу і врізався у фургон, водій якого, Сергій Захаров, помер у лікарні через втрати крові. Сам актор не постраждав, його відправили під домашній арешт до 9 серпня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics