Close button

На Україну насувається потужний антициклон

На Україну насувається потужний антициклон

Читати російською мовою, повідомляє Курс Украины.

Українців очікує невелике похолодання. Синоптики обіцяють суху погоду в більшій частині країни, опади пройдуть лише в частині західних регіонів, на Чернігівщині, Житомирщині та в Київській області.

У четвер, 5 листопада, упродовж дня найхолодніше буде на заході та півночі країни +6-+11 градусів. У центральній частині очікується +8-+12, на сході стовпчики термометрів піднімуться до +10-+14 градусів. Найтепліша погода традиційно уподобає південні регіони, де повітря прогріється до +12-+15 градусів. Вночі синоптики прогнозують +3-+8 градусів.

Дощі пройдуть в Чернігівській, Київській і Житомирській областях, на Волині, Буковині та Закарпатті, в Івано-Франківській області. На решті території переважатиме суха погода.

Нагадаємо, що Гідрометцентр оголосив I (жовтий) рівень небезпеки через тумани, які обмежать видимість до 200-500 метрів.

Вітер північний і північно-західний, помірний.

До Києва атмосферний фронт в четвер принесе дощову погоду. Протягом дня очікується +8-10, вночі +4-6 градусів. Вітер північно-західний, 5-10 метрів в секунду.

Уже в п'ятницю атмосферний фронт пройде далі. Завдяки потужному антициклону кінець тижня пройде без опадів по всій території України.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics