Close button

Гороскоп на сьогодні 9 листопада: Водолій буде підкорювати світ

Гороскоп на сьогодні 9 листопада: Водолій буде підкорювати світ

Читати новину російською мовою, повідомляє Сегодня.

Астрологи дали прогноз на понеділок, 9 листопада 2020 року. Сьогоднішній день буде насичений різними зустрічами, знайомствами й питаннями, пов'язаними з кар'єрою. Будьте терплячими й намагайтеся уникати стресу, тоді у вас все вийде.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Ви сьогодні будете головним "рішалами": на роботі всі будуть питати вашої думки, вдома теж будуть радитися з будь-якого приводу. Є можливість відчути себе великим босом і насолодитися владою. Але ви ж розумієте, що це не назавжди, так?

Телець (21 квітня - 21 травня)

Ви сьогодні будете в ударі й зможете переконати кого завгодно в чому завгодно. Використовуйте це собі на користь - ви ж давно хотіли отримати підвищення або зовсім поміняти місце роботи. Сьогодні вам можна все!

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Пам'ятайте білку, яка постійно біжить по колу в колесі? Ось приблизно так і пройде ваш день. Найголовніше тут вчасно зупинитися, щоб хоча б ваш вечір був прожитий не дарма. Влаштуйте вечірку або сімейну вечерю з усіма родичами - всі проблеми як рукою зніме.

Рак (22 червня - 22 липня)

Ваша романтичність вас сьогодні доведе до стану ейфорії. Купідон летів повз вас і вирішив "пульнути" свою стрілу, щоб ви менше мріяли та більше діяли. Якщо хтось подобається - знайомтеся, якщо закохані - скажіть про свої почуття, якщо в шлюбі вже довго - влаштуйте романтичне побачення. Вечір любові та пристрасті вам забезпечений.

Лев (23 липня - 21 серпня)

Вам потрібно сьогодні зібрати всю волю в кулак і сконцентруватися на одній важливій цілі. На собі! Ну серйозно, вистачить вже думати про всіх, окрім себе. Пора стати трохи або навіть багато егоїстом. Мастхев сьогоднішнього дня - масаж, шопінг і келих вина ввечері за вечерею, яку готували не ви.

Діва (22 серпня - 23 вересня)

Сьогоднішній день необхідно присвятити цілком своїй сім'ї. Телефонуйте своїм рідним, кличте на вечерю, влаштуйте їм сюрприз. Це правда дуже важливо! Саме завдяки їм ви відчуваєте себе комфортно і захищено, а що людині ще потрібно для щастя.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Як співав Цой колись про те, що "змін вимагають наші серця", так і ваш день пройде в очікуванні змін. І правильно! Необхідно створити собі комфортні умови для життя, які будуть важливі для вас в першу чергу. Побудьте егоїстом і почнете відчувати себе краще, ніж тоді, коли намагалися всім і у всьому догодити.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Запальничка, яка заряджає всіх своєю енергією і теплом - все це про вас, Скорпіони. Намагайтеся якомога більше уваги й часу приділити своїм мріям - ви близькі до їх здійснення. Не розмінюйтесь по дрібницях, а виберіть один напрямок і чітко дотримуйтесь його. "Бачу ціль - не бачу перешкод" - гасло сьогоднішнього дня.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

Важливо контролювати все, що ви робите і говорите, якщо не хочете, щоб вас потім цитували з використанням якихось мемів. Якщо планується публічний захід або виступ - проконтролюйте свій зовнішній вигляд. Увечері зможете полегшено видихнути під келих червоного сухого і в обіймах з коханою людиною. Погодьтеся, хороший же план!

Козеріг (23 грудня - 20 січня)

А що, вихідні вже закінчилися? Дуже навіть шкода, адже ви навіть не встигли відпочити від гучних вечірок, прогулянок по місту і розмов з друзями. Якщо не заплановано на сьогодні суперважливих зустрічей - візьміть краще вихідний і просто лежіть, адже від вас все одно не буде толку. А завтра в бій з новими силами й без жодних відмазок!

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Закінчився час дармоїдства і розслабленості - пора брати себе в руки й працювати, працювати, працювати. І це не просто тричі скопійоване слово, а заклик до того, що вам необхідно багато працювати, щоб надолужити згаяний час. Вірте в себе - ви, адже все зможете, правда? Прийшов ваш час підкорювати світ.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Сьогодні ви будете сповнені ентузіазму, енергії й винахідливості. Це дуже добре допоможе вам у розв'язанні кар'єрних питань - сміливо беріться за роботу і скоряйте нові вершини. Ви ж давно хотіли підвищення, поліпшення - так отримуйте!

Анна Ковпак

Новини

Популярні теми форуму

analytics