Close button

Синоптик попередила про посилення морозів та штормовий вітер

Синоптик попередила про посилення морозів та штормовий вітер

Читати новину російською мовою, повідомляє Курс Украины.

Погоду в Україні знову "зробить" антициклон Thodo, а це значить, що буде холодно і без опадів. Метеорологи попереджають про сильний вітер, обумовлений циклоном, що наближається.

У четвер, 19 листопада, в Україні очікується 0 ... + 5 градусів, на сході до -3. Вночі мороз вже буде щипати за ніс і щоки: на сході прогнозують -8 ..-13 градусів, на решті території - від нуля до -5. Окремий температурний статус у західної частини країни, там, як і в останні кілька днів, буде найтепліше: вночі -1 ... + 3, вдень + 5-10 градусів.

Опадів чекати не варто, але за словами синоптика Наталки Діденко, погода не обіцяє бути комфортною.

З півночі і північного заходу Європи прийде інша повітряна маса, будуть загрожувати фронти далекого північного циклону. Таке протистояння виллється для жителів заходу і півночі України в сильний вітер до штормових значень. Також буде задувати в Криму і Приазов'ї.

Нагадаємо, Гідрометцентр оголосив I (жовтий) рівень небезпеки в східних областях через ожеледицю на дорогах.

Також оголошено I (жовтий) рівень небезпеки вночі і вранці 19 листопада через туман, який обмежить видимість до 200-500 метрів в західних, Житомирській та Вінницькій областях.

У Києві четвер буде сухим і вітряним. Вдень столичні термометри покажуть + 2-3 градуси, вночі стовпчики впадуть до -2. У п'ятницю метеорологи обіцяють киянам дощ, який перейде в мокрий сніг.

Погода у Дніпрі

Погода в Одесі

Погода у Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics