Close button

Volkswagen позбавиться від седана Passat

Volkswagen позбавиться від седана Passat

Читати новину російською мовою, повідомляє Autoua.net.

Європейський Volkswagen Passat в чотиридверному кузові може не пережити зміну поколінь в 2023 році. З чуток керівництво Volkswagen планує зберегти тільки універсал.

Зміну поколінь європейського Volkswagen Passat, намічену на 2023 рік, переживе тільки універсал, а від седана компанія відмовиться. Разом з чотирьохдверним «Пасатом» у відставку відправлять ще одну модель, яку зараз випускають в німецькому Емдені - ліфтбек і універсал Arteon. Про це повідомило видання Automotive News з посиланням на власні джерела в компанії.

Повідомляється, що Volkswagen скоротить число варіацій «Пасату», щоб уникнути внутрішньої конкуренції з Skoda Superb. При цьому обидві моделі будуть випускати на одному заводі в Словаччині, а завод в Німеччині перепрофілюють під електромобілі - конвеєр в Емдені стане основним місцем виробництва серійної версії універсала ID. Space Vizzion і електричного седана з ідентичною технічною складовою.

Офіційних коментарів з приводу подальшої долі європейських «Пасатів» і «Артеонів» поки не надходило. Тим часом вже точно відомо, що до 2023 року припиниться виробництво американської версії Volkswagen Passat. Замість цієї моделі (яка відрізняється від європейського Passat) в Америці також почнуть випускати нові електричні моделі і розширять виробництво кросоверів сімейства Atlas.

Новини

Популярні теми форуму

analytics