Close button

"Ювентус" розгромив "Барселону" і виграв "динамівську" групу ЛЧ

"Ювентус" розгромив "Барселону" і виграв "динамівську" групу ЛЧ

Каталонська Барселона зазнала першої поразки в Лізі чемпіонів сезону-2020/2021. У вівторок, 8 грудня, в рамках 6-го туру каталонці вдома розгромно програли Ювентусу, повідомляє 24 канал.

Барселона - Ювентус 0: 3

Голи: Роналду, 13, (п), 52 (п), Маккенна, 20

Вже на 12-й хвилині гості отримали шанс вийти вперед. Роналду заробив сумнівний пенальті за фол Араухо. Сам же Роналду виконав покарання і впевнено переграв тер Штегена.

На 20-й хвилині рахунок у матчі вже був 2: 0 на користь туринців. Гості розігнали класну атаку правим флангом. Куадрадо навісив в штрафну, де Маккенна "розстріляв" голкіпер каталонців.

Барселона вперше відповіла на 23-й хвилині. Мессі майстерно приборкав передачу на межі штрафної і пробив в правий нижній кут воріт. Буффон знаходився в невдалої позиції, але зумів виконати блискучий сейв в стрибку.

Після перерви команди обмінялися гострими моментами. Спочатку Мессі пробив в руки Буффону, а потім тер Штеген залишив Барселону в грі завдяки дивовижному сейву. Німець відбив обвідний удар Ремзі.

Але під час атаки м'яч потрапив в руку Лангле в штрафний. Арбітр скористався системою VAR і поставив пенальті. Удар з позначки вдруге реалізував Роналду.

Барселона на третій гол Ювентуса відповіла моментом у Грізманн. Після навісу зі штрафного француз пробив головою і м'яч потрапив у поперечину. Ще один момент був у Мессі. Каталонці швидко розіграли м'яч поблизу штрафного італійців і Ліонель пробив в нижній кут, але Буффон витягнув м'яч.

Барселона створила ще кілька моментів, але Ювентус свого не упустив - 3: 0!

Ювентус не тільки помстився Барселоні за поразку в другому турі, а й виграв групу G. Команди набрали по 15 очок, але саме Ювентус посів перше місце завдяки кращій статистиці в очних матчах. Барселона вийшла у плей-офф з другого місця.

Новини

Популярні теми форуму

analytics