Close button

У мережі спливла інформація про життя міністра ЛНР

У мережі спливла інформація про життя міністра ЛНР

У "міністра охорони здоров'я "ЛНР" знайшли двокімнатну квартиру в Ірпені, а її дочка вчилася спочатку в університеті в Києві, але потім перейшла до вузу у Франції, повідомляє Фокус.

"Міністр охорони здоров'я "ЛНР" Наталя Пащенко купила квартиру в Ірпені під Києвом і влаштувала свою дочку Софію Буку на навчання в університеті Гренобль-Альпи у Франції. Про це повідомив журналіст Денис Казанський. За його словами, інформація спливла в Telegram-каналах "ЛНР".

Пащенко до осені 2016 роки жила в підконтрольному Києву Сєвєродонецьку, куди втекла з окупованого Луганська. Повернувшись до Луганська, вона в 2016 році вона купила двокімнатну квартиру в новобудові Ірпеня.

За словами Казанського, Пащенко у бойовиків близько двох років керувала "державної кардіологічної програмою" "ЛНР", і в грудні 2018 го стала "міністром охорони здоров'я".

Дочка Пащенко - Софія була студенткою Київського Національного торгово-економічний університету, потім продовжила навчання в Економічному університеті Вроцлава, а після - поступила в Університет Гренобль-Альпи у Франції.

Дочка "міністра охорони здоров'я "ЛНР" Софія викладала фотографії з Франції. Але як повідомляється, через пандемію коронавируса їй довелося повернутися до окупованого Луганськ. Однак "Я думаю, що на постійне місце проживання в Луганськ ця дівчина навряд чи коли-небудь повернеться ..." - резюмує Казанський.

4f6e6855-be06973161822da2579cc445d1b298d

9e578964-a7519fc7a0b7c20456508871107219d Нагадаємо, російські журналісти-розслідувачі видання "Проект" знайшли у президента РФ Володимира Путіна коханку - мультимільйонера Світлану Кривоногов. Вона співвласниця банку "Росія" і має дочку, схожу на президента.

Новини

Популярні теми форуму

analytics