Close button

На Подолі обікрали французького журналіста

На Подолі обікрали французького журналіста

Журналіст з Франції, який приїхав до України збирати інформацію для одного з французьких видань, виявив, що його обікрали, коли повернувся після прогулянки додому на зйомну квартиру на вулиці Щекавицькій у Подільському районі, повідомляє Страна.ua.

Француза забули попередити, що цінності в столиці України краще не носити в заплічному рюкзаку. В результаті, поки він милувався красою старого Подолу, у нього з рюкзака абсолютно непомітно витягли журналістське посвідчення, картку французького соцстрахування, банківські картки та гаманець з трьома тисячами гривень.

Як ми дізналися з власних джерел в правоохоронних органах, за заявою потерпілого звично завели кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Ймовірно, французький громадянин виявився жертвою вуличних кишенькових злодіїв, які стали справжньою напастю для Києва. Не допомагають навіть екстра-заходи, прийняті нещодавно керівництвом київського Главку поліції.

Наші джерела розповідають, що недавно вуличних злодіїв запримітив досвідченим оком старого оперативника сам начальник поліції Києва Андрій Крищенко після відпочинку в одному з ресторанів з друзями. І цей буденний київський пейзаж настільки розлютив великого начальника, що він наказав щодня з кожного району виділяти копів, які в повній амуніції повинні патрулювати і забезпечувати спокій громадян в центрі Києва, викорінюючи вуличну злочинність. Але, як бачимо, ці заходи поки не принесли відчутного результату.

Новини

Популярні теми форуму

analytics