Close button

WhatsApp, YouTube і Telegram працюють зі збоями

WhatsApp, YouTube і Telegram працюють зі збоями

Близько 96% користувачів WhatsApp, які повідомили про проблеми, не можуть підключитися до сервера, ще 3% повідомляють про збої на веб-сайті, повідомляє УНИАН.

У ряді країн спостерігаються проблеми в роботі WhatsApp, YouTube і Telegram, свідчать дані сайту Downdetector, який відстежує роботу популярних сервісів.

Скарги на неполадки з WhatsApp надійшли від користувачів з країн Європи та Латинської Америки. Близько 96% користувачів WhatsApp, які повідомили про проблеми, не можуть підключитися до сервера, ще 3% повідомляють про збої на веб-сайті.

У 61% повідомили про збої на YouTube не програє відеоролики, 34% відчувають проблеми при завантаженні веб-сайту. 4% не можуть зайти на свою сторінку відеохостингу.

Велика частина користувачів (86%), що поскаржилися на збої Telegram, не можуть підключитися до сервера, у 13% не потрапляють повідомлення, передає kommersant.

Збої в роботі Google

14 грудня сталася масова збій в роботі сервісів Google. Не працювали YouTube, Gmail, документи Google і інші сервіси, що вимагають авторизації в Google. Компанія пояснювала це проблемами в системі аутентифікації. Вночі 16 грудня користувачі скаржилися на перебої в роботі Gmail.

Новини

Популярні теми форуму

analytics