Close button

Як провести Різдво в Києві: найкращі заходи

Як провести Різдво в Києві: найкращі заходи

Наближається Різдво Христове - одне з найбільш душевних, сімейних і добрих свят року. В цьому році в українців буде 4 дні уїк-енду, адже 8 січня зробили вихідним днем. Ідеальний час, щоб встигнути зустрітися і з сім'єю, і з друзями, повідомляє Сегодня.

Тому ми підготували для вас добірку пам'ятних різдвяних заходів і локацій в Києві.

Рок-Різдво з БEZ ОБМЕЖЕНЬ

Рок-група беz ограниченной

Зустріти чарівне Різдво з однією з кращих рок-груп країни - запросто, адже вже в цей четвер БЕZ ОБМЕЖЕНЬ проводять унікальний концерт в Києві. Крім музики улюбленої групи, вас чекають сюрпризи, сцена просто неба в готелі на березі Дніпра і душевна атмосфера.

Коли: 7 січня о 19.00.

Де: Венеціанський острів, 1.

"Джаз-клуб на Русанівці. Ювілейний джаз"

Джаз-клуб на Русанівці

Якщо ви в пошуку кращої джаз-вечірки в Києві на Різдво - це захід для вас. У цей вечір прозвучать кращі всесвітньо відомі композиції у виконанні талановитих музикантів, серед яких - народний артист України Володимир Соляник.

Коли: 7 січня о 19:30.

Де: Русанівський бульвар, 7.

"Акваріум" на Андріївському узвозі

5ff44c62be15a.jpg

Шанувальникам популярної групи "Акваріум" особливо сподобається цей захід, адже це не просто концерт, але також і виставка. А локація - оригінальний київський театр на Подолі, який розташований навпроти будинку Булгакова на Андріївському узвозі.

Зовсім недавно група випустила новий альбом "ТОР" і тепер влаштовує додаткові концерти "для своїх", на яких представляє пісні альбому.

Коли: 7 січня о 16:00.

Де: Київський драматичний театр на Подолі Київ, Андріївський узвіз, 20-Б.

"Зимова країна" на ВДНГ

Зимова країна

Незабутнє Різдво для всієї родини можна провести на ВДНГ. Тут ви знайдете безліч розваг на будь-який смак. Хто ще не встиг - зможе відвідати резиденцію Санти, проїхатися по всій території на антуражному поїзді й побачити всі локації, покататися на божевільних гірках і в цілому створити приємні спогади про це Різдво.

Коли: розважальна програма на Різдво починається 6 і 7 січня з 12:00.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1.

Різдвяний концерт Олега Скрипки та НАОНІ

Олег Скрипка

Складно уявити напередодні Різдва і саме свято без прекрасної музики. А частиною сімейної урочистісті є саме різдвяна музика, яка створює атмосферу справжнього чарівництва і тепла.

Концерт Олега Скрипки та Національного академічного оркестру народних інструментів (НАОНІ) - відмінна можливість насолодитися святом і пережити щирі, незабутні емоції.

Коли: 6 і 7 січня о 19:00.

Де: Жовтневий палац.

Новорічне містечко біля Арки Дружби народів

Каток біля Арки Дружби народів

Однією з улюблених зимових локацій киян в цьому році стало містечко біля Арки Дружби народів, який прикрасили дійсно незвично. "Зоряне небо", безліч вогнів і ліхтарів, каток, ялинковий ярмарок і, звичайно ж, фудкорт.

Де: Паркова дорога.

Fairmont Classic - Christmas

Fairmont Classics

Артисти Kyiv Mozart Orchestra допоможуть гостям вирватися на один вечір з реальності і перенестися в кінематографічний світ свята і казки. У виконанні музикантів прозвучать відомі композиції Чайковського, Штрауса і гордості всієї України - Леонтовича.

Коли: 7 січня о 17:00 і 20:00.

Де: Fairmont Grand Hotel, Набережно-Хрещатицька вулиця, 1.

Дарина Алексєєва

Новини

Популярні теми форуму

analytics