Close button

5 кращих ароматів для кухні

5 кращих ароматів для кухні

Для кухні підходять «смачні» запахи: апельсин або лимон, прянощі, фрукти і спеції. Ці аромати будуть не перебивати, а доповнювати запах їжі, повідомляє Kuhnov.Ru.

Правильно підібраний аромат для будинка не тільки зробить атмосферу більш приємною, але і корисною. Все тому, що сигнали, отримані рецепторами в носі, відразу надходять в мозок і в буквальному сенсі підсилюють енергетичні частоти людського тіла.

Тому, якщо нас приваблює той чи інший аромат, то саме він є необхідним на даний момент для нашого організму і психіки.

5 ароматів які допоможуть створити необхідну атмосферу на кухні, підвищать настрій і надихнуть на романтичні подвиги.

1 Кориця

Насичений пряний аромат кориці буквально обволікає приміщення затишком і теплом. Не обов'язково, до речі, купувати парфум з нотками кориці. Краще придбати справжні палички цієї «зимової» прянощі і розставити по квартирі в склянках.

Якщо ти часто відчуваєш тривогу, стрес або відчуття самотності, то кориця допоможе заспокоїтися, привести думки в порядок і поліпшить настрій. Кориця має здатність створювати внутрішнє відчуття безпеки. Ось чому її аромат асоціюють з комфортом.

xlb5zas9z1_big.jpg

2 Ваніль

Познайомившись з ароматом ванілі одного разу, після важко сплутати його з будь-яким іншим. Цей солодкий запах не тільки відповідає за затишок, але і є сильним афродизіаком. Тому, якщо ти захочеш влаштувати романтичний вечір, то візьми даний факт на замітку. Аромат ванілі розкріпачує і допомагає позбутися від сорому.

Парфуми з нотками ванілі «зігріває» також як кориця, але має більш м'які півтони. При цьому ванільний запах наповнює позитивом і енергією. Він відмінно поєднується з ароматами кави, кориці, кардамону, меду і шоколаду. Якщо запалити аромалампу, використовуючи будь-який із зазначених масел в поєднанні з ваніллю, то з легкістю можна позбутися смутку, тривоги і інших негативних емоцій.

wjov61h363_big.jpg

3 Кава

Тут всі слова зайві, особливо якщо у вас любов до кави. Терпкий і бадьорий кавовий аромат в квартирі покращує розумові процеси. Він, звичайно, не так обволікає і заколисує як ваніль і кориця, але абсолютно точно не дасть засумувати. А ще, кава підвищує працездатність і дозволяє позбутися від скупченого всередині людини негативу. Ну і не секрет, що кавовий запах прекрасно бореться з неприємним душком.

зерна кофе.jpg

4 Какао

Саме слово «какао» переносить в дитинство, що вже тут говорити про аромат. З перших нот складається враження, що ти зовсім не вдома, а на шоколадній фабриці і зараз принесуть твої найулюбленіші ласощі. Аромат какао заряджає енергією і гарним настроєм. Ідеальний вибір для новорічних канікул.

какао.jpg

5 Апельсин

Такий сонячний аромат з чудовими літніми нотками не дасть сплутати ефірне масло апельсина ні з чим іншим. Найкраще апельсинове масло змішується і поєднується з іншими цитрусовими і корицею.

Аромамасло апельсина має корисну в побуті властивість - воно добре справляється з неприємними запахами, одночасно дезинфікуючи повітря і підвищуючи настрій оточуючих. Для ароматизації приміщення можна запалити аромалампу або просто нанести кілька крапель продукту на саше.

апельсін.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics