Close button

Біткоїну передбачили курс в $ 50 тис. протягом тижня

Біткоїну передбачили курс в $ 50 тис. протягом тижня

Курс біткоіни може пробити планку в 50 тисяч доларів до кінця тижня. Однак потім його вартість повернеться до позначки в 37-40 тисяч доларів, повідомляє Лента.ру.

Таку динаміку криптовалюта передбачили опитані експерти.

Курс валюти різко підскочив через покупки компанією Tesla біткоіни на суму в 1,5 мільярда доларів. Крім того, глава корпорації Ілон Маск сказав, що Tesla буде приймати криптовалюта в якості оплати, однак поки в обмеженому обсязі.

Керуючий директор рейтингової служби НРА Сергій Гришунин зазначив, що якщо рішення Маска буде підтримано іншими великими компаніями, то біткоіни може вирости в ціні до 50 тисяч доларів до кінця тижня. Однак зі спадом впливу таких заяв вартість криптовалюта може знизитися до 33-37 тисяч доларів, вважає експерт.

При цьому керуючий директор інвестиційної компанії «Універ Капітал» Артем Лютик попередив, що покупка біткоіни пов'язана з великими ризиками. Йдеться про ймовірність локдауна в різних країнах світу, і, як наслідок, паніці і розпродажу активів.

За словами експертів, в подальшому доля криптовалюта залежить від регуляторів. Наприклад, різні штати можуть почати вживати дії для регламентації використання «крипти» на їх території.

Новини

Популярні теми форуму

analytics