Close button

Партнер Міноборони США проводив випробування над уламками НЛО, — The Sun

Партнер Міноборони США проводив випробування над уламками НЛО, — The Sun

Пентагон визнав, що зберігає уламки НЛО і проводить над ними випробування. Дані спливли в сенсаційному листі Розвідувального управління міністерства оборони США, з яким ознайомилася газета The Sun, повідомляє GuildHall.

Розслідувач Ентоні Брагалія відправив запит в Розвідувальне управління міністерства оборони США на надання докладної інформації про всі матеріалах, пов'язані з НЛО, якими володіє управління, і про результати будь-яких випробувань, які вони проводили на НЛО.

У відповіді, з яким ознайомилася газета The Sun, Розвідувальне управління міністерства оборони оприлюднило 154 сторінки результатів випробувань, що включають звіти про загадковий метал під назвою нітинол, що пам'ятає свою первісну форму при зминанні.

За твердженням Брагалії, це "приголомшливе зізнання" з боку уряду США, і документи показують, що деякі з отриманих уламків мають "екстраординарні можливості", включаючи здатність робити об'єкти невидимими або навіть сповільнювати швидкість світла.

"Пентагон визнав, що має в своєму розпорядженні і проводить випробування над аномальними уламками НЛО, - заявив він виданню. - Вони змогли дізнатися дещо про матеріали конструкцій, що мають величезні перспективи як футуристичні матеріали, які назавжди змінять наше життя".

За словами Брагалії, вперше він направив свій запит у 2017 році, і управлінню знадобилося три роки на те, щоб задовольнити його.

"Мій запит, відповідно до Закону про свободу інформації, був дуже конкретний - я запитував результати випробувань уламків НЛО, а не матеріалу, який був відомий науці", - вказав він.

На думку Брагалії, частина матеріалу, що знаходиться на випробуваннях, могла бути отримана в результаті сумнозвісного інциденту в Розуеллі 1947 року, коли в Нью-Мексико зазнав аварії НЛО.

"Цікаве включення розширених технічних звітів по нітинол. Це сплав з пам'яттю форми, який "запам'ятовує" свою первісну форму при складанні або зминанні й миттєво повертається у вихідну форму без слідів зминання. Про цю характеристику металу, що пам'ятає форму, повідомляли багато свідків у Розуеллі", - йдеться в статті.

І все ж управління не розкрило деякі подробиці про матеріали, в тому числі інформацію про те, що вони можуть мати інопланетне походження.

"Там також немає інформації про хімічний і елементний склад матеріалу, а також про його походження, - вказує Брагалія. - Крім того, там опущені імена задіяних вчених, але з тих пір я дізнався деякі з їхніх імен і зв'яжуся з ними".

Лист Розвідувального управління міністерства оборони показує, що випробування проводилися компанією Bigelow Aerospace, одним з приватних підрядників Міністерства оборони США, що базуються в Лас-Вегасі, штат Невада. Компанія звільнила весь свій персонал, який працював на заводі у Вегасі, в березні минулого року через пандемію - і невідомо, де тепер можуть зберігатися матеріали НЛО. За словами Брагалії, всі колишні співробітники заводу, до яких він звертався за коментарем, загадковим чином відмовилися надати коментарі.

"Всі колишні співробітники відмовили мені в будь-яких реальних коментарях, - сказав він. - Я підозрюю, що матеріали були повернуті в Пентагон".

Новини

Популярні теми форуму

analytics