Close button

"Брюгге" - "Динамо": онлайн-трансляція 1/16 фіналу Ліги Європи

"Брюгге" - "Динамо": онлайн-трансляція 1/16 фіналу Ліги Європи

У четвер, 25 лютого, пройде матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому зіграють бельгійський "Брюгге" і київське "Динамо". Головним арбітром матчу буде Срджан Йованович (Сербія). Зустріч відбудеться на стадіоні Ян Брейдель (Брюгге). Старт поєдинку - о 22:00. Ми проведемо онлайн-трансляцію матчу з усіма важливими подіями, повідомляє Курс Украины.

"БРЮГГЕ" - "ДИНАМО" - 0: 0 (1: 1)

Тиждень тому команди провели першу частину двоматчевого протистояння. Поєдинок у Києві завершився з рахунком 1: 1, що дає бельгійцям більше шансів на прохід в наступну стадію турніру.

chcrfsf5h6_big.jpg

У "Динамо" як і раніше відновлюються після травм Беньямін Вербич і Тудор Белуце. У "Брюгге" в останній момент стало відомо, що хвороба виявили у основного голкіпера команди Симона Міньоле і півзахисника Шарля де Кетеларе. Відповідно, їх участь в матчі знаходиться під питанням

Орієнтовні склади:

"Брюгге": Хорват, Мата, Коссуну, Рикка, Мехелен, Вормер, Соболь, де Кейпер, Дірар, Окереке, Дост

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Попов, Забарний, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Де Піна, Циганков, Буяльський, Бесєдін.

прогноз Букмекерів

Фаворитом поєдинку є "Брюгге". Коефіцієнт на тріумф бельгійців становить 2.08. Для порівняння, шанси на перемогу "Динамо" оцінюються в 3.75, а нічийний результат пропонується з коефіцієнтом 3.50.

Що говорили тренери.

Головний тренер Динамо Мірча Луческу:

"Брюгге я розглядаю як небезпечного суперника, адже якщо гравці, які замінять тих, хто вибув, не компенсують їх в технічному плані, то безумовно матимуть ще більше мотивації, ентузіазму і концентрації. Вони з успіхом можуть замінити своїх партнерів по команді. Самовіддача і самопожертву гравців, які хочуть довести свої амбіції на основний склад, як на мене, буде навіть вище, ніж у основних футболістів ".

Асистент головного тренера Брюгге Рік де Міл:

"Ми припускаємо, що тести Міньоле і де Кетеларе позитивні. Зараз ми складаємо новий план. Ви побачите його завтра. Це велика справа, і ми говорили про це в команді. Гра від оборони? Ми будемо грати так, як завжди грає Брюгге. Завтра нам просто потрібно зіграти матч по-своєму, як ми це продемонстрували в Києві і в грі проти Левена ".

Новини

Популярні теми форуму

analytics