Close button

"Рома" - "Шахтар": онлайн-трансляція 1/8 фіналу Ліги Європи

"Рома" - "Шахтар": онлайн-трансляція 1/8 фіналу Ліги Європи

У четвер, 11 березня, відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому зіграють римська "Рома" і донецький "Шахтар". Головним арбітром матчу буде Артур Соареш Діаш. Зустріч відбудеться на стадіоні Олімпіко (Рим). Старт трансляції - о 21:55. Ми проведемо онлайн-трансляцію поєдинку Ліги Європи, повідомляє Курс Украины.

"РОМА" - "ШАХТАР" 0: 0

Це буде перший матч "Роми" і "Шахтаря" не в рамках Ліги чемпіонів. Раніше команди шість разів грали між собою. Чотири матчі завершилося перемогою "гірників", два - тріумфом "Роми". Два рази команди зустрічалися на груповому етапі (перемога "Роми" - 4: 0, перемога "Шахтаря" - 1: 0).

У 2011 році "Рома" і "Шахтар" зійшлися в матчах 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. "Гірники" пройшли завдяки двом перемогам (3: 2 і 3: 0). А в 2018 році на цій же стадії турніру сильнішим виявився римський клуб (1: 2 і 1: 0).

У обох команд є кадрові проблеми. "Рома" змушена буде грати без Джеко, Дзаньоло і веретена. У "Шахтаря" пропустить матч Степаненко. З іншого боку, у римлян відновився Ібаньєс, який вже кілька днів тренується в загальній групі.

Орієнтовні склади:

"Рома": Пау Лопес, Манчіні, Смоллінг, Кумбулла, Карсдорп, Крістанте, Діавара, Спінаццола, Пеллегріні, Мхітарян, Майораля.

"Шахтар": Трубін, Додо, Віта, Матвієнко, Ісмаїлі, Алан Патрік, Майкон, Марлос, Соломон, Тайсон, Мораес.

Головний тренер "Роми" Паулу Фонсека:

"Шахтар" має свою філософію гри, а найскладніше діяти проти команд, які демонструють свій футбол, своє бачення "

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру:

"Кожна гра - нова історія. Ми знаємо, чого хоче" Рома ", і знаємо, чого хочемо ми. Обидві команди хочуть пройти в наступний раунд. Ми зустрінемося з одним з кандидатів на перемогу в Лізі Європи. Матч проти" Роми "- дисциплінована тактична війна ".

Новини

Популярні теми форуму

analytics