Close button

Ryanair запускає 18 маршрутів з України: список

Ryanair запускає 18 маршрутів з України: список

Ryanair запустить 18 маршрутів з України з переходом на літню навігацію, яка почнеться з переведенням стрілок на літній час 28 березня, показав проведений avianews.com аналіз розкладу авіакомпанії, повідомляє Avianews.com.

Відновлення польотів по 37 маршрутам відкладено на травень, червень і липень.

Продажі квитків по ще шістьма напрямками закриті. Йдеться про рейси з Києва в Будапешт, Манчестер, з Херсона в Катовіце, з Одеси в Афіни, зі Львова до Меммінгена і Будапешт. Це може свідчити як про те, що Ryanair ще не сформував плани по польотах, так і про можливе закриття маршрутів.

Мережа найбільшого лоукостера Європи з України в квітні буде включати 13 напрямків з аеропорту Бориспіль. У список увійшли Відень, Софія, Берлін, Бергамо, Рим, Вільнюс, Гданськ, Катовіце, Краків, Познань, Варшава, Вроцлав і Лондон.

Також з початком літнього розкладу Ryanair планує полетіти з Одеси в Берлін, Рим, Гданськ, а також зі Львова в Бергамо і Рим.

Відновлення польотів з Харкова і Херсона відкладено до травня.

Ймовірні зміни графіка польотів

Перед покупкою авіаквитків пасажирам слід враховувати, що зараз авіакомпанії дуже динамічно змінюють розклад. При складанні графіка вони враховують попит на маршруті. На нього впливає можливість подорожі в ту чи іншу країну з метою туризму, а також необхідність проходити карантин і здавати тести.

При цьому європейське і українське законодавство дозволяє авіакомпаніям не виплачувати пасажирам компенсації за зміну розкладу або скасування рейсів, якщо до вильоту залишається більше 2 тижнів.

Таким чином, якщо авіаперевізник бачить, що на маршрут продано мало квитків, він може скасувати рейс і виплатити пасажирам тільки вартість авіаквитків.

Новини

Популярні теми форуму

analytics