Close button

Названо шість маловідомих функцій браузера Google Chrome

Названо шість маловідомих функцій браузера Google Chrome

У браузера Google Chrome є шість маловідомих функцій браузера Google Chrome. На них звернув увагу Al Jazeera, повідомляє РИА новости.

При необхідності позичити свій комп'ютер іншій людині рекомендується включити гостьовий режим, завдяки якому інший користувач не зможе подивитися історію пошукових запитів. Для цього необхідно натиснути на зображення профілю свого облікового запису Google в правому верхньому куті, після чого вибрати гостьовий режим.

Інша функція - це можливість завдяки Google Chrome відтворювати аудіо- і відео-файли в популярних форматах без спеціальних програм. Для цього всього лише перетягнути документ в нову вкладку.

Одна з останніх функцій, доданих в браузер, - можливість групувати вкладки за допомогою різних кольорів і міток. Меню для цієї функції відкриється, якщо натиснути правою кнопкою миші по будь-якій відкритій вкладці і вибрати пункт "Додати вкладку в нову групу".

Браузер також дозволяє відправити цікаві користувачеві вкладки на інші пристрої. При натисканні правою кнопкою миші по URL-адресою в рядку верхній частині інтерфейсу Chrome з'являється опція "Відправити на ваші пристрої", натиснувши на яку можна вибрати, на який саме гаджет або комп'ютер відправити вкладку.

"Ваші пристрої" - це будь-які пристрої, на яких ви встановили браузер Chrome і ввійшли в систему, використовуючи обліковий запис Google.

Ще одна функція - це можливість продовжити перегляд вкладки з останнього місця читання при виключенні браузера. Активація цієї опції відбувається в меню браузера, де необхідно вибрати "Налаштування" і далі "Продовжити з того місця, де ви зупинилися".

Також у браузера є можливість зміни його стандартної теми, що також робиться через "Налаштування" в меню.

Новини

Популярні теми форуму

analytics