Close button

ProZorro співпрацюватиме з ініціаторами реформи громадського транспорту

ProZorro співпрацюватиме з ініціаторами реформи громадського транспорту

Ініціатор реформи громадського транспорту РУХ, нардеп від "Слуги народу" Олександр Горенюк заявив, що співпраця з ProZorro дозволить викорінити корупційні схеми у сфері перевезень.

На його думку, необхідно визначати переможця конкурсу за допомогою електронних торгів, аукціонів по стандартам, критеріям і технології електронних торговельних систем ProZorro і ProZorro.SALE.

РУХ + ProZorro – хороша комбінація для викорінення корупції у сфері перевезень.Бо такий підхід унеможливить утворення «колегіальних органів, підконтрольних організатору» та «правильно» порахованих ним балів при визначенні перевізника.Сьогодні підписали меморандум про співпрацю з ДП «Прозорро» і ДП «Прозорро.Продажі».Чому це важливо?Наша мета – щоб рішення про переможця ухвалювали на електронних торгах та аукціонах, що здійснюватимуться за стандартами, критеріями та технологією електронних торгових систем «ProZorro» та «ProZorro.SALE». Як результат – ніхто не конкурує вмінням знайти підхід до чиновника, всі конкурують бізнес-моделями та готовністю надавати найкращі послуги людям.Думаю, не перебільшу, якщо скажу, що такий крок – один із найважливіших для нашої реформи.РУХаємо процес далі), - написав нардеп.

Новини

Популярні теми форуму

analytics