Close button

Шашлик з якого м'яса назвали найшкідливішим

Шашлик з якого м'яса назвали найшкідливішим

Дуже скоро погода почне радувати нас сонячними днями і можна буде вибиратися на природу, щоб посмажити м'ясо на мангалі. Однак не всяке м'ясо однаково корисно. Дієтологи розповіли, яке краще не використовувати для шашликів, повідомляє Комментарии.

Баранина

За словами експертів, баранину не варто використовувати для приготування шашлику, оскільки таке м'ясо важко перетравлюється і є досить "важким" для організму. Але загалом баранину періодично потрібно додавати в раціон, тому що в ній багато лецитину - речовини, що поліпшує роботу мозку, а ще фтору, що зміцнює зубну емаль.

Яловичина

Якщо хочете приготувати шашлик з яловичини, тоді віддайте перевагу молодому м'яса, тому що в "старому" багато шкідливих насичених жирів. Також в ньому накопичуються речовини, що викликають окислювальні процеси.

Свинина

Цей вид м'яса найчастіше використовується для приготування шашликів, хоч він і є жирним. Експерти кажуть, що свиняче сало містить арахідонову кислоту - необхідне з'єднання для вироблення жіночих і чоловічих гормонів. Щоб шашлик вийшов не дуже жирним, його варто замаринувати в травах, а не в калорійному майонезі.

Курка і індичка

Найкориснішим виявився шашлик з курки та індички. У такому м'ясі (високої якості) міститься багато вітамінів і корисних мікроелементів, зокрема білок, який необхідний для підтримки імунітету і роботи нервової системи.

Новини

Популярні теми форуму

analytics