Close button

Притула розповів про плани на Харків

Притула розповів про плани на Харків

Притула спростував інформацію про своє бажання боротися за пост мера Харкова, але більша частина його промови була про проблеми міста і дуже схожа на передвиборну, повідомляє Kharkiv Today.

Політик і шоумен Сергій Притула розвіяв чутки і повідомив про те, що не братиме участь у виборах Харківського міського голови. Про це він розповів на своєму YouTube сьогодні, 17 травня.

Свою заяву шоумен почав з історичної довідки про Харків і видатних людей і події, які так чи інакше пов'язані з містом. Після - розповів про проблеми Харкова, які проілюстрував фотографіями. Потім дав оцінку вже всім відомим кандидатам на посаду міського голови і тільки після цього повідомив, що він в мери Харкова не не йде і навіть не збирався.

"Останнім часом країною ходять чутки про те, що я буду балотуватися на пост Харківського міського голови. І ось сьогодні прийшов час сказати чесно і відверто: я - ні. Я не кандидат на посаду Харківського міського голови! І я навіть не збирався", - сказав Притула.

Також шоумен сказав, що не знає, хто "кинув в маси" ідею про його участь в мерських виборах і хто розвісив по місту білборди з його фотографією і слоганом "Нам тут жити". При цьому виявилося, що Притула добре знає "історію питання". Він розповів про фейковий групах в соцмережах, де вперше з'явилася інформація про його бажання поборотися за посаду Харківського міського голови.

"Я переконаний, що міським головою Харкова має бути людина, яка живе в Харкові. Я, Сергій Притула, живу в Києві. Я тут живу! І у мене зовсім інші плани", - заявив шоумен і закликав не вірити "сліпо всьому, що чуєте або читаєте і ретельно перевіряти інформацію ".

Новини

Популярні теми форуму

analytics