Close button

Ваша спеція за гороскопом: чим саме вам треба приправляти їжу

Яку спецію треба брати при приготуванні їжі конкретному знаку зодіаку? Ви будете знати, які спеції потрібно додавати в вашу їжу, повідомляє Сьогодні.

Овен

Керований агресивним Марсом, вогненний знак Овна віддає перевагу "агресивній" їжі. Тобто тій, що палає в роті. Тому вибирайте чилі та інші види перцю. А ще – часник і гірчицю.

Телець

Тілець зазвичай любить солодку їжу. Може, це тому, що Тільцями, керує Венера, богиня і планета любові? Телець також вважається гурманом зодіаку, тому він ідеальний дегустатор їжі або сомельє. Улюблені спеції та приправи Тільців: ваніль, кориця, кардамон, пажитник, ялівець, кетчуп (томатний соус).

Близнюки

Близнюки обожнюють смакувати всім, що може запропонувати кухня – не у великих кількостях, як Телець, а для задоволення. Вони часто змінюють свої харчові уподобання, але зазвичай вибирають змішані та складні спеції, такі як карі, яка являє собою складну комбінацію спецій або трав, коріандр, кмин, куркуму і гострий перець чилі. Вдалі для Близнюків також ваніль, імбир, солоні огірки та зелень.

Рак

Рак зазвичай вважає за краще домашню їжу і традиційні спеції рідної країни. Отже, український Рак вибере нашу сіль, чорний перець, кріп, петрушку і часник. З рідними спеціями і їжа стає смачнішою.

Лев

Лев любить вогняні смаки, делікатеси, що обпалюють язик. Тому рекомендації такі: соус чилі, каєнський перець, а також часник, суміш перців.

Діва

Розважлива Діва бере на себе відповідальність за власне здоров'я, тому вважає вибирає корисні й натуральні спеції, які ще й підтримують організм. Найкращі спеції для Діви: ялівець, духмяний перець, м'ята, ваніль, кориця, петрушка, розмарин, зелень.

Терези

Терези – гармонізатори, завжди намагаються урівноважити протилежності, зокрема й на кухні. Отже, народжені під цим знаком вибирають ялівець, одночасно солодкий і гіркий, або хрін, одночасно солодкий і пряний. Деякі Терези також люблять солодкі спеції, такі як кориця, ваніль, гвоздика або насіння фенхелю.

Скорпіон

Скорпіон – знак крайнощів. Вони шукають сильних ароматів і смаків: найкисліший сорт лимона, найгостріший перець у світі, сильний смак часнику, пажитника, розмарину або шавлії. Приправи для Скорпіона: карі, кориця, ваніль, базилік.

Стрілець

Стрілець, на відміну від Рака, любить екзотичні спеції, приправи та трави. Це може бути шафран, ялівець, сушене насіння різних диких рослин або сайгонська кориця, важливий інгредієнт в'єтнамської кухні.

Козоріг

Козоріг любить сухі трави. У цьому списку є орегано, розмарин, майоран, лаврове листя, чебрець, гвоздика. Деякі Козероги люблять солону їжу, тому вибирають різні її види.

Водолій

Водолій – новатор і креативник, тому завжди любить відкривати нові спеції та змішувати їх. Зірки пропонують таку суміш – перець, гвоздика, мускатний горіх та імбир. Але незалежний Водолій, ясна річ, може проігнорувати це і створити свій особистий мікс спецій. Найкращі приправи для цього знаку – м'ята, ваніль, хрін, кориця, аніс.

Риби

Риби високо цінують рідкі спеції, такі як бальзамічний оцет, лимонний сік і різні соуси. Це не дивно, бо Риби зазвичай не їдять занадто багато, але багато п'ють.

Новини

Популярні теми форуму

analytics