Close button

Труханову обрали запобіжний захід

Труханову обрали запобіжний захід
Фото: Facebook

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) обрав запобіжний захід міському голові Одеси Геннадію Труханову у вигляді застави в сумі 30 млн грн у справі про підозру в причетності до махінацій із землею, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідне рішення ВАКС виніс у понеділок, не задовольнивши таким чином клопотання прокуратури про арешт Труханова з альтернативою застави в 120 млн грн.

"Суд поставив у задоволенні клопотання ... про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Труханова ... відмовити. Застосувати відносно підозрюваного Труханова запобіжний захід у вигляді застави в розмірі ... 30 млн 213 тисяч 300 грн", - йдеться в постанові ВАКС, оголошеній у понеділок.

Суд постановив покласти на Труханова зобов'язання прибувати на вимогу слідчого і суду, не відбувати з місця проживання, утриматися від спілкування зі свідками у кримінальній справі, здати на зберігання документи для виїзду за кордон.

Запобіжний захід обрано терміном до 6 грудня 2021 року.

Труханов зобов'язаний внести заставу протягом п'яти днів з моменту винесення рішення суду або забезпечити внесення коштів заставодавцем.

Новини

Популярні теми форуму

analytics