Close button

Вірменія та Азербайджан знову звинуватили один одного в обстрілі

Вірменія та Азербайджан знову звинуватили один одного в обстрілі

Міноборони Вірменії та Азербайджану випустили у вівторок заяви, в яких звинуватили один одного в обстрілі своїх територій. Напередодні лунали аналогічні звинувачення, повідомляє Газета.ru.

"Підрозділи збройних сил Вірменії продовжують широкомасштабні провокації проти нашої країни на державному кордоні. З метою ще більшого загострення ситуації на державному кордоні військові з'єднання противника відкрили вогонь з різнокаліберних мінометів та артилерійських установок у напрямку наших підрозділів, дислокованих на території Лачинського району. адекватні заходи з метою припинення провокації вірменської сторони", - йдеться у повідомленні азербайджанських військових.

Водночас, Міністерство оборони Вірменії заявило про провокацію Збройних сил Азербайджану.

"16 листопада близько 13:00 підрозділи Збройних сил Азербайджану зробили чергову провокацію в напрямку східного кордону Республіки Вірменія, обстрілявши вірменські позиції. Підрозділи Збройних сил РА вжили відповідні дії для запобігання настання супротивника. Міністерство оборони буде регулярно публікувати повідомлення про подальший розвиток ситуації", - наголошується у заяві Міноборони Вірменії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics