Close button

Разумков заявив про тиск на однодумців-депутатів

Разумков заявив про тиск на однодумців-депутатів
Фото: Facebook

Голова міжфракційного об'єднання (МФО) "Розумна політика" Дмитро Разумков (позафракційний) заявив про тиск на депутатів, які увійшли до його об'єднання, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Навіть читати закони не вміють наші колеги з монобільшості, коли спочатку виключають народних депутатів із фракції, а потім кажуть: ми їх якось відкликатимемо з комітетів. Коли опускаються до таких речей, які перебувають за межами людської гідності, розповідаючи про те, що ми звільнятимемо твоїх родичів, ми робитимемо ще якісь речі, які не допустимі не лише в політиці, а й у нормальному суспільстві. Але відповідати треба буде і перед законом і перед Богом", – сказав Разумков на брифінгу в середу в м. Києві.

Відповідаючи на запитання, чому залишив об'єднання народний депутат Володимир Кабанченко з фракції "Батьківщина", Разумков сказав:

"Думаю, що це також трапився не просто так... але тиск, який був із Офісу президента, я думаю, що з фракції... "Батьківщини" – факт залишається фактом".

Коментуючи заяви окремих політиків про те, що з МФО "Розумна політика" всі розійдуться, він сказав:

"Ні, не розійдуться. І такого подарунка ніхто робити їм не буде. Але тут ніхто не гнатиметься за кількістю. Тут точно головне питання – якість".

Раніше стало відомо, що представник "Батьківщини" Володимир Кабанченко відмовився від участі у МФО Разумкова.

Новини

Популярні теми форуму

analytics