Close button

Автомобіль чекав покупця в салоні більше 7 років

Автомобіль чекав покупця в салоні більше 7 років

Автомобіль продали з величезною знижкою в 20 тисяч доларів, повідомляє Автоцентр.

В одному з автосалонів штату Коннектикут, США, продали найстаріший новий спорткар. Lotus Evora S 2013 року випуску більш 7 років простояв в очікуванні покупця. Його першим власником став житель Нью-Йорка, який забрав автомобіль в свою колекцію. У його автопарку вже є один Lotus, і цей складе йому компанію.

Відзначимо, що новому власнику вдалося дійсно вигідно придбати Evora S. Оскільки автомобіль довго ніхто не купував, гарантія на нього минула. Через це цінник став на 20 000 доларів менше від початкової ціни. Іншими словами, покупцеві автомобіль обійшовся в $ 70 000.

Всі сім років простою спорткар зберігався в теплому приміщенні. Перед тим, як передати купе першому власнику, машині замінили технічні рідини і накачали шини. На заміну моторного масла необхідно приїхати, коли на одометрі буде 1600 км. Зараз пробіг становить 160 км.

c2cee5b94db6b4753389dca22b9ba0a81db1d6f5

Відзначимо, що в Коннектикуті високий відсоток заможного населення. І те, що конкретно цей спорткар провів стільки часу в «гордій самоті», досить дивно. При цьому покупець знайшовся в іншому штаті.

Новини

Популярні теми форуму

analytics