Новичок 760 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Дайош исчо! Жду от вас показательного шага! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lasvegas 774 375 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Новичок, Вы говорили, что очень избирательны. А у меня дочь не пьет, не курит. Учится в Киеве. Художник-иллюстратор. Хотите фото увидеть? хоть я и старичок - но ХОТИМ 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 17 лютого, 2015 (змінено) хоть я и старичок - но ХОТИМ Ок. Змінено 17 лютого, 2015 користувачем Tanya 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lasvegas 774 375 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Ок. смотрю у Вас ещё чёрно белый фотик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Новичок 760 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Был намек на десант Почему намек? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lasvegas 774 375 Опубліковано: 17 лютого, 2015 . А у меня дочь не пьет, не курит. Извините, это позитив или негатив? :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Новичок 760 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Ок. Красивая девушка,вся в маму! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fds 136 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Почему намек? Уточнил. я в сухопутке больше 5 лет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 17 лютого, 2015 смотрю у Вас ещё чёрно белый фотик? У нас новый фотик Никон - 5. Я не знаю, на какой там фотик ее фоткали. Надо будет спросить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Извините, это позитив или негатив? :) Это позитив. Новичок говорил, что у него такие требования к потенциальной возлюбленной. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах