Перейти до вмісту

Кредит на утепление квартир/домов от Ощадбанка и возврат 30% от гос-ва.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Первые три месяца банк делает самые большие проценты,он же хочет заработать,банк не  дурак,знает что многие закроют после компенсации и они мало заработают)

Эти выводы основаны на кредитах которые я видел

Опубліковано:

http://forum.kurs.com.ua/topic/1514-kredit-na-uteplenie-kvartirdomov-ot-oshadbanka/?p=263604

как же всё таки поступить?

есть примеры, как наши форумчане гасили сразу (выше ссылочка на пост)

я вот всё переживаю, что это повлияет на компенсацию:

её могут не дать, т.е. 30% не компенсировать!!

её могут уменьшить!! и т.д.

так как????

речь сейчас об Укргазе... т.к. на данном этапе они лояльнее по бюрократ. моментам и без очередей и ковыряней мозгов :)

что скажите уважаемые???

я бы погасила сразу, не дожидаясь компенсации - а вдруг облом, вдруг скажут что 30 % досвидания...нз как поступить :huh:

Опубліковано:

кто был в Укргазе, отпишитесь плиз

там страховку не впаривают хоть, как в ощаде??дополнительных нервов не уйдёт хоть :)

я перечитав всю веточку снова..... опять всё обдумала - надо брать.. примут решение, я отпишусь тут, но опять же повторюсь пошли в УКргаз

п.с. беспокоит ещё такой момент 30 % от суммы наданного кредита : если скажем 50 К то 15К свободно выйдет или они всё-таки ограничения имеют

ну скажем 30 % но не более 10 К компенсация или там 12К компенсация

помогите разобраться, а то мозг кипит, т.к. цейтнот жуткий ;)  :)

Опубліковано: (змінено)

там страховку не впаривают хоть, как в ощаде??дополнительных нервов не уйдёт хоть :)

я перечитав всю веточку снова..... опять всё обдумала - надо брать.. примут решение, я отпишусь тут, но опять же повторюсь пошли в УКргаз

п.с. беспокоит ещё такой момент 30 % от суммы наданного кредита : если скажем 50 К то 15К свободно выйдет или они всё-таки ограничения имеют

помогите разобраться, а то мозг кипит, т.к. цейтнот жуткий ;)  :)

розмір відшкодування та перелік товарів
Розмір відшкодування складає 20% або 70% (для осіб, яким призначено субсидію), максимум 12 000 грн. від суми кредиту при придбанні:
  • котла з використанням будь-яких видів палива та енергії (крім природного газу та електроенергії) та відповідного додаткового обладнання і матеріалів до нього.

Розмір відшкодування складає 30% або 70% (для осіб, яким призначено субсидію), максимум 14 000 грн. від суми кредиту при придбанні енергоефективного обладнання та/або матеріалів, до яких належать:

для одно- та двоквартирних житлових будинків:

• радіатори водяної системи опалення, регулятори температури повітря (в тому числі автоматичні), та відповідне додаткове обладнання і матеріали до них;
  • рекуператори теплоти вентиляційного повітря та відповідне додаткове обладнання і матеріали до них;
  • теплонасосна система для водяної системи опалення та/або гарячого водопостачання та відповідне додаткове обладнання і матеріали до неї;
  • система сонячного теплопостачання та/або гарячого водопостачання та відповідне додаткове обладнання і матеріали до неї;
  • вузли обліку води (гарячої, холодної), зокрема засоби вимірювальної техніки (приладів обліку, лічильників) та відповідне додаткове обладнання і матеріали до них;
  • багатозонні (багатотарифні) прилади обліку електричної енергії (лічильники активної електричної енергії) та відповідне додаткове обладнання і матеріали до них;
  • обладнання і матеріали для проведення робіт з теплоізоляції (термомодернізації) зовнішніх стін, підвальних приміщень, горищ, покрівель та фундаментів;
  • світлопрозорі конструкції з енергозберігаючим склом (крім однокамерних), у тому числі вікна та балконні двері, та відповідне додаткове обладнання і матеріали до них.

для квартир у багатоквартирних житлових будинках:

• радіатори водяної системи опалення, регулятори температури повітря (в тому числі автоматичні) та відповідне додаткове обладнання і матеріали до них;
  • вузли обліку води (гарячої, холодної) та теплової енергії, зокрема засоби вимірювальної техніки (прилади обліку, лічильники) та відповідне додаткове обладнання і матеріали до них;
  • багатозонні (багатотарифні) прилади обліку електричної енергії (лічильники активної електричної енергії) та відповідне додаткове обладнання і матеріали до них;
  • світлопрозорі конструкції з енергозберігаючим склом (крім однокамерних), у тому числі вікна та балконні двері, та відповідне додаткове обладнання і матеріали до них.

Всю информацию про кредит можете найти здесь:

http://www.oschadbank.ua/ua/private/loans/oschad_home/

Змінено користувачем tolukj09
Опубліковано:

Первые три месяца банк делает самые большие проценты,он же хочет заработать,банк не дурак,знает что многие закроют после компенсации и они мало заработают)

Эти выводы основаны на кредитах которые я видел

=) ну конечно же самые большие проценты за первый месяц. Чуть меньше за второй и тд. Проценты то начисляются на фактический остаток по кредиту и логично что в первые месяца сумма кредита максимальная. Это кстати один из показателей что кредит достаточно лояльный, так как много есть кредитов где процент фиксируется от первлначальной стоимости кредита...
Опубліковано:

http://forum.kurs.com.ua/topic/1514-kredit-na-uteplenie-kvartirdomov-ot-oshadbanka/?p=263604

как же всё таки поступить?

есть примеры, как наши форумчане гасили сразу (выше ссылочка на пост)

я вот всё переживаю, что это повлияет на компенсацию:

её могут не дать, т.е. 30% не компенсировать!!

её могут уменьшить!! и т.д.

так как????

речь сейчас об Укргазе... т.к. на данном этапе они лояльнее по бюрократ. моментам и без очередей и ковыряней мозгов :)

что скажите уважаемые???

я бы погасила сразу, не дожидаясь компенсации - а вдруг облом, вдруг скажут что 30 % досвидания...нз как поступить :huh:

Ходят неподтвержденные слухи о том что если сразу погосить или выплатить много до компенсации , то комиссия может решить что вы не очень то и неждаетесь в данной компенсации. С другой стороны есть факты закрытия кредита на следующий день и беспроблемное снятие компенсации через пару месяцев. Своим закащчикам я реккомндую платить по минимуму до получения компенсации и после сразу гасить. Тише едешь - дальше будешь.
Опубліковано:

помогите разобраться, а то мозг кипит, т.к. цейтнот жуткий ;):)

В укргазе страховку не впаривают. Единственное что впаривают это открытие счета за 80 грн. Но от этого не холодно не жарко. Маесимальная сумма компенсации 14000. Кстати в этом году похоже что компенсация приходит в течении месяца после приноса накладной. Апрельские кредиты уже получили компенсацию в укргазе
Опубліковано:

с сайта Укргаза:

logo.png 94,9409% акцій Укргазбанку належить державі
  1. Кредити
  2. Програма «Тепла оселя»
  3. Кредити на придбання енергоефективного обладнання/матеріалів (умови кредитування з ТОВ «Олта»)
Кредити на придбання енергоефективного обладнання/матеріалів (умови кредитування з ТОВ «Олта»)

З 18 квітня 2016 року УКРГАЗБАНК пропонує своїм клієнтам-фізичним особам унікальні умови кредитування та суттєво знижує процентні ставки за енергоефективною кредитною програмою «Тепла оселя».

Банк спільно з одним із провідних виробників енергоефективного обладнання і матеріалів ТОВ «ОЛТА» розпочали партнерську програму з кредитування енергозберігаючих вікон та балконних дверей, реалізацію яких здійснює дана компанія.

Окрім знижених процентних ставок клієнт Банку також отримає відшкодування до 70% суми кредиту, передбачене Державною програмою енергоефективності.

Умови кредитування

http://www.ukrgasbank.com/private/credits/warmhouse/olta

Опубліковано:

Замечательное предложение, однако оно работает только в зоне ТОВ "Олта", а это Киев и область, в другие регионы замерщики не выезжают

Опубліковано:

Хорошее предложение для заказчика у которого есть высокий оффициальный доход. А если доход небольшой как у подавляющего большенства, то для получения кредита хотя бы 8-10 тыс грн нужно будет оформлять на 3 года , а там уже проценты как у всех