Перейти до вмісту

Банк Финансы и Кредит

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

Чуда не сталося. Баксів немає взагалі і ближчим часом не буде. (ІМХО не тільки ближчим)

SWIFT не працює.

Єдина можливість вивести $ без великих втрат, це відкрити $ карту, кинути на неї $ з депозиту і знімати гривню по комерційному курсі.

Представник банку підтвердив схему.

Обмеження на зняття готівки з карти — 5000 грн/день.

Попробую зараз перевірити схему на практиці...

Змінено користувачем kurslik
Опубліковано:

Посмотрим, в нете и по телефону это одно, а вот в отделении это совсем другое.

Супруга постарается сегодня в банк попасть.

Чуда не сталося. Баксів немає взагалі і ближчим часом не буде. (ІМХО не тільки ближчим)

SWIFT не працює.

Єдина можливість вивести $ без великих втрат, це відкрити $ карту, кинути на неї $ з депозиту і знімати гривню по комерційному курсі.

Представник банку підтвердив схему.

Обмеження на зняття готівки з карти — 5000 грн/день.

Попробую зараз перевірити схему на практиці...

Ограничение по карте 5000 грн плюс процент по вашей карте за снятие наличных. У меня 1 % + 2 грн за транзакцию. Итого 4948 грн в день

Змінено користувачем Gray77
Опубліковано:

У відділенні працівники взагалі не знали про комерційні курси ))

Замовив $ карту. Але буде тільки за тиждень. Депо відповідно продовжив на тиждень. Доведеться чекати… Провтикав, треба було раніше карту замовити (

Ограничение по карте 5000 грн плюс процент по вашей карте за снятие наличных. У меня 1 % + 2 грн за транзакцию. Итого 4948 грн в день

За процент на зняття не чув. Дякую за інфо. Той 1% вже немає значення. Головне зняти по норм курсі.

Опубліковано:

Докладываю:

Супруга получила инструктаж и скриншоты... .

Ну , если в двух словах - АБСОЛЮТНАЯ НЕКОМПЕТЕНТНОСТЬ.

Таких карт не бывает и т.д. и т.п. .. 30 мин бодания , благо комп и нэт у меня всегда с собой, тыканье в фейс скринами с оф.сайта ...

одним словом , они ничего не знают , вообще ничего, 0 - полный 0.

пытаются впарить какую-то фигню...

по громкой связи + фото - упираюсь,."Вот карточка - самое то" , щас говорю, их не выпускают .... пи...пи...

звонки в соседние города...

а зачем Вам такая карта ... а мы не переводим всю сумму сразу...

вот Вам скриншот с офсайта

ух ты , а это че? правда можна ?

...

...

...

незадолго , парень снял несколько соток по 15,20, потом ему краткая лекция

итог:

карт в наличии - нет , неделя.

извините за сумбур.

ЗЫ

на минфине вроде бы: вчера писали: ограничена сумма безнал.платежей за день - не более суммы остатка на счету на начало этого дня, я проходил это в форумбанке, дай Бог памяти ... ну за месяц до ЖОПЫ

почему ЖОПЫ - все средства на тек.счетах ФОПов и т.д. никак не защищены.

Выкарабкаться до сих пор не могу :(

Счет пошел на дни/недели

Тфу три раза

Змінено користувачем diz646
Опубліковано:
Ну , если в двух словах - АБСОЛЮТНАЯ НЕКОМПЕТЕНТНОСТЬ.

Таких карт не бывает и т.д. и т.п.

а зачем Вам такая карта ... а мы не переводим всю сумму сразу...

вот Вам скриншот с офсайта

ух ты , а это че? правда можна ?

В мене аналогічно було. Начальник відділення запевняв мене, що SWIFT-перекази у валюті по Україні заборонені законом )) Хоча в них на сайті є тарифи, де чітко вказано:

Грошовий переказ коштів в іноземній валюті з поточного рахунку за межі Банку по Україні (SWIFT-переказ по Україні) або банківських металів: 10% + 15 доларів США

На гарячій лінії сказали, що SWIFT працює тільки за готівку. Типу спочатку зніміть депозит і можете робити SWIFT )))

А взагалі некомпетентність банківських працівників в деяких питаннях мене вже давно не дивує. При чому це стосується майже любого банку. Я вже сприймаю це як належне ))

Опубліковано:

Мені карту оформили без проблем, скоро маю отримати. Але сьогодні на гарячій лінії оператор сказав, що з 12 січня на карту з поточного рахунку гроші не переводять.

Я так дивлюсь до них потрібно звертатись в письмовій формі та вимагати письмову відповідь.

Маю зразок заяви про перерахунок коштів на карту.

Опубліковано:

Оформить и получить - это одна разница . увидеть там валюту- другая.

сегодня дали 100, людей в отделении немного, в банкомате как и в кассе "денег" нет. Карты пришли, завтра выдадут.

Подскажите плз, где висит валюта после окончания депо? Кто-то из ГИГАНТОВ вроде писал по этому поводу, найти не могу.

Сильно этот вопрос смущает.

Спасибо!