Перейти до вмісту

okater

Форумчанин
  • Публікації

    40
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

43 Душка

Про okater

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской

Відвідувачі профілю

1 308 переглядів профілю
  1. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Щойно відправив зі скрілла на карту Приватбанку ~$2200. Гроші ще не прийшли (приходять через ~добу), але не бачу, які можуть бути з цим проблеми. Схема перевірена. Багато хто так виводить. Для тих, хто застряв в валюті - саме вигідне рішення. Проблема тільки в ліміті скрілла на ввід. Для тих, хто тільки пройшов верифікацію — екв. €2000, без верифікації з документами — екв. €750. Вроді так. А заводиться-виводиться валюта ФіК-Скріл-Приват на даний момент без проблем в пару кліків (звісно бувають винятки та ньюанси). Я б навпаки інші варіанти не розглядав, якщо ліміт на скріл не забитий.
  2. В Надвірні сьогодні ранок почався так: 25.00 / ??? — для сум від $1к на таблицях світять 24.50 / ??? P.S. На курс покупки не звернув уваги і не питав. Ну що, підемо вже нарешті вниз? (риторичне)
  3. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Та до чого тут ІБ? Я ним взагалі не користувався і мені відключили його за неоплату )) Реєструєшся в Skrill, підв’язуєш туди карту і виводиш. При реєстрації не забудь вибрати потрібну валюту (USD, EUR...) Якщо раніше в Skrill не реєструвався, то проблема буде в низькому ліміті на ввід. Зразу треба піднімати, в гуглі є вся інфа. Або в мене в блозі. Було вже таке питання в цій темі. Тобі його так просто розірвати не дадуть. Так що, як то кажуть, щоб не тратити нерви, "розслабся і постарайся отримати задоволення" ))
  4. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Ні. Доларами і виводив. Та й на Skrill не можна гривню завести.
  5. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Щойно вивів з карти на Skrill частинами ще $1439,33 + $26,84 комісія. Аж не повірив, що пройшло. Раніше більше $800 в день не пускало. Повністю вже забив ліміт на Skrill, більше туда закинути не можна. На карті ще залишилось $20. Може через касу дадуть )) Всі деталі в блозі.
  6. В Надвірні сьогодні можна було злитись по 23.45 Взнавав для суми $3-4к
  7. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Пишуть, що достроково банк розривати депозит не буде (хіба що є дуже поважна причина). Я думаю, що можна розірвати і без поважної причини, якщо грамотно підійти до питання. Не знаю, треба пробувати. Але якщо депозит валютний, то віддадуть гривнею по їхньому низькому курсі.
  8. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Мені тоже таке казали, що на карту не переведуть. Потім, коли зрозуміли, що я не "простий пересічний", то визнали, що переводять після заяви. При чому начальник з того всього сам мені дав зразок заяви. Але тоді в мене не було карти. Тому заяву я не писав, а продовжив на 1 тиждень депо, поки не прийде карта. Після закінчення депозиту, коли карта вже прийшла, то я прийшов не з заявою, а з "письмовою вимогою". Це все є в блозі. Також я щойно добавив в блог скан меморіального валютного ордеру на перерахунок $2300+ на карту, який можете показати як доказ того, що на карту вони переводять. Чи погодиться ваш начальник на такий переказ? Я думаю це залежить від ваших навиків в спілкуванні з начальниками та вмінні аргументовано відстоювати свою позицію (бажано без криків та нервів).
  9. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Нічого не розумію… Я ж всього декілька повідомлень назад дав натяк із ссилкою на детальний опис як вивести валютний депозит готівкою (валютою) майже без втрат. Валютний депозит на карту можна перевести тільки у відділенні.
  10. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Якщо коротко - то неварто. В кращому випадку віддадуть гривнею по суперзаниженому курсі.
  11. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Сьогодні зарахували на карту зразу всю суму $2300+ Зразу на Skrill закинув $800 (більше карта не пустила, хоча на сайті пише, що обмеження $1000 на добу). Всі деталі про виведення валютного депозиту в моєму блозі. Ох, думаю після такого пабліку вони швиденько ліміти повводять або взагалі прикриють схему. Так що не затягуйте з цим.
  12. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Ага, тоже щойно прочитав. Я сумніваюсь, що той автор може володіти таким інсайдом. Прогуглив цю тему… більше ніде такого не згадується. Та й взагалі в ФіК справи значно кращі чим в Дельта та Надра. Але я не здивуюсь якщо таки введуть ТА. Більш того, я навіть очікую, що його введуть (враховуючи продажу долара по 15,5 на депозит та наближення терміну виплат цих депозитів), але не так швидко
  13. okater

    Банк Финансы и Кредит

    В договорі пише де має знаходитись депо після закінчення. Можете також перегялнути мою історію з депозитом ФіК.
  14. okater

    Банк Финансы и Кредит

    Мені карту оформили без проблем, скоро маю отримати. Але сьогодні на гарячій лінії оператор сказав, що з 12 січня на карту з поточного рахунку гроші не переводять. Я так дивлюсь до них потрібно звертатись в письмовій формі та вимагати письмову відповідь. Маю зразок заяви про перерахунок коштів на карту.
  15. okater

    Український фондовий ринок

    Я з нашим фондовим ринком не працював, але робив дослідження на цю тему та дійшов висновку, що зараз це неактуально. Ось таблиця найкрупніших компаній зі зміною вартості акції за рік. Акції майже всіх наших компаній дуже суттєво знецінюються навіть в гривні, а в USD, то взагалі торба. З наведеного списку вроді би на гарних позиціях Укрнафта: +106.35% Але то тільки виглядає гарно, в USD ціна насправді впала. В 2011 акції Укрнафти півроку тримали планку $100 за шт, а зараз до $12 за шт. Зважаючи на ситуацію в країні акції на нашому ринку й надалі будуть падати, ІМХО. Також негативний момент - податок на прибуток з акції. Допустим ціна акції в грн виросла на 50%. При цьому долар до гривні зріс на 100% (гривня знецінилась). З нашого боку ми понесли втрати. З боку держави ми отримали прибуток, на який ще потрібно заплатити податок (вроді 13%).
×