Arrow Опубліковано 7 червня, 2016 Опубліковано 7 червня, 2016 (змінено) Итак, уже известны имена 6-ти участников: 1. Jurist 2. Knight XV 3. v-tur 4. =boroda= 5. excite 6. lozovartur Змінено 10 червня, 2016 користувачем Arrow Цитата
Arrow Опубліковано 9 червня, 2016 Опубліковано 9 червня, 2016 Друзья! Необходимо еще минимум 2 человека для старта очередного забега. В сфере последних инициатив НБУ о разрешении менять банкам курсы валют в течении дня, соревнования станут более интересными и непредсказуемыми! Присоединяйтесь! 3 Цитата
Art_ja Опубліковано 10 червня, 2016 Опубліковано 10 червня, 2016 Когда старт ?) С понедельника, если наберется 7 человек. Цитата
Jurist Опубліковано 10 червня, 2016 Опубліковано 10 червня, 2016 А мне тоже можно?))) Ух.... а це вже стає цікаво я за! Цитата
Art_ja Опубліковано 10 червня, 2016 Опубліковано 10 червня, 2016 А мне тоже можно?))) Нельзя операторам валютного рынка, но ты же вроде пока не оператор? Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.