ку4ер 282 Опубліковано: 21 березня, 2014 Кучер, Вам нужно выставить тепрь свой прогноз, раз уж Фома любезно выложил такой Па. Поясните, почитателям, что следует из вашего графика? У нас с Фомой сходятся крайние точки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ку4ер 282 Опубліковано: 21 березня, 2014 Уровни ориентировочные и по ходу надо уточнять 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 21 березня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 21 березня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NouveauRiche 102 Опубліковано: 21 березня, 2014 Підскажіть знавці, сюди варто інвестувати? https://ru.forex-mmcis.com/investment/index-top-20/ Чи це якась підстави і можна програти? Полюбому потеряете! Токи, в этом месте, вас разведут не красиво. И получится, обидно. За шо заплатили свои денеШки, где театр? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 21 березня, 2014 Попробуем сфоткать прогноз Фомы. Позже,проверим. Фома, он же закулисный Лапух, подтвердил фотку. (поскольку АйПи адресс у пользователя Лапух и Фома совпадают, делаю такое простецкое заключение) Лапух, тьху, Фома не сердись! )) я не сержусь но чето я не понял- я и лапух - небо и земля- и главное ,почему это нравится Лапуху? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NouveauRiche 102 Опубліковано: 21 березня, 2014 Неееее, Фома, ну какой ты Лапух?Нет, точно не Лапух.Но, Лапух висит на твоем (т.е. идентичный) АйПи адрес.Просто интересный факт.Засем это тебе надо? Тебе лучше знать.Я не сержусь и не обращаю внимание.Пусть тебе, ой.. Лапуху будет радостно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shturman 69 9 893 Опубліковано: 22 березня, 2014 Лоу по евро не обновим . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 24 березня, 2014 ша за відскок намалювався, знову загон якийсь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах