Перейти до змісту

Оцінити цю тему:

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Даже круче получилось. Но можно продавать евро от текущих, ориентируясь на швейцарца к доляру до уровня 0,930.

ps у чифа тоже геп на 9182 и двойной фрактал 9040 на h4 (на дальнюю перспективу) ...а у евры двухфракталка осталась - 2241

Опубліковано (змінено)

ps у чифа тоже геп на 9182 и двойной фрактал 9040 на h4 (на дальнюю перспективу) ...а у евры двухфракталка осталась - 2241

чиф оставил цели до 0,9825

на недельках перебор: или резки йотскок или долгий флэт

post-534-0-42900700-1347447508_thumb.gif

Змінено користувачем фома
Опубліковано

Если таки пойдем к 1,3090, то как раз 38% фиба расположится на 1,268, где крупные стопы.

Опубліковано (змінено)

Если таки пойдем к 1,3090, то как раз 38% фиба расположится на 1,268, где крупные стопы.

если дойдут 1,3090 по прямой а не дай бог 1,33 - пиши пропало

в смысле долбанет гораздо раньше чем я думаю а я думаю еще до нового года дотянуть

0,98 ведь никто не отменял а закрытие ГЕПов - первый признак разворота вниз

я упертый и буду ждать 1,2207 перед реальным космосом а не будет - ну фиг на нее

Змінено користувачем фома
Опубліковано

в смысле долбанет гораздо раньше чем я думаю а я думаю еще до нового года дотянуть

я упертый и буду ждать 1,2207 перед реальным космосом а не будет - ну фиг на нее

Так ведь недавно было меньше 1,22...

Опубліковано

Правильно!

Есть картинка дол/иена? Кажется там интересно....

Опубліковано (змінено)

Ау уууу? есть кто живой ? :)))

Дело такое, времени сейчас побольше и решил присесть на волны :)))

Литература в инете както не греет,описание корявое, если есть толковая ссылка ,можно в личку- буду благодарен.

Ну и Есть картинка дол/иена? Кажется там интересно должно быть и с этой стороны? -_- ....

Змінено користувачем Wall

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...