Wolf_Vova 3 Опубліковано: 26 лютого, 2015 На Пятачку о 13:00 купівля 30, продаж 35. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zamok 185 Опубліковано: 26 лютого, 2015 Інформація 5-ти хвилинної давності продаж доллара 32грн. Продуктовий ринок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zamok 185 Опубліковано: 27 лютого, 2015 Доброго дня. Продаж "зеленого" 33 грн. Якщо буде обмаль гривні то можуть і по 32 скинути. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zamok 185 Опубліковано: 27 лютого, 2015 Продаж "зеленого" 30 грн 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Garik_ 7 Опубліковано: 1 березня, 2015 Доброго дня. Купив "зелений" по 34.5. Прогноз до вечора 35-35.5 не рассчитал малость) бывает.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elena MALVA1 489 Опубліковано: 1 березня, 2015 а я рассчитала все получилось заработала, так мне теперь валютчика жалко , он же влетел, ну только не смейтесть, но уже 3 дня мучаюсь этим 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Garik_ 7 Опубліковано: 1 березня, 2015 29 на продажу....бери не хочу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrew_007 1 Опубліковано: 1 березня, 2015 а я рассчитала все получилось заработала, так мне теперь валютчика жалко , он же влетел, ну только не смейтесть, но уже 3 дня мучаюсь этим Валютчика жалко? Вы и в правду думаете, что он сработал себе в минус? Валютчики зарабатывают на разнице между покупкой - продажей. А то что ви слились по 35, это ещё не известно, кого должно быть жалко) ждемс среды. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrew_007 1 Опубліковано: 1 березня, 2015 Доброго дня. Купив "зелений" по 34.5. Прогноз до вечора 35-35.5 придержите валюту. Сливать уже смысла нет, а если курс пойдет вверх тогда и Вы в плюсе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Garik_ 7 Опубліковано: 1 березня, 2015 а я рассчитала все получилось заработала, так мне теперь валютчика жалко , он же влетел, ну только не смейтесть, но уже 3 дня мучаюсь этим да не думаю,что он сильно переживает)) у барыг сейчас неплохие доходы Так что..."непереймайся" )) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах