Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

наверно  обменка, не с самым лучшим курсом, должен курс быть поинтересней 

Можливо привабливіші курси валют десь є ( сам не так давно переїхав до Івано-Франківська, з валютою не працюю, валютників знайомих не маю). Особисто сьогодні обійшовши зранку центр міста реальний продаж був по 20,50 в чотирьох обмінках, в деяких 19,70 (+ % в ПФ = 20,094 ) - не продавали, про 16,53 взагалі мовчу, лиш в одній по 20,20 купив 300 $.

Вчора довелося побувати в Чернівцях, по можливості заглядав на курси ( калинівський ринок, панорама, біля автовокзалу, черемош та ще декілька проїздом) так там адекватні курси, не то що у нас - повний лохотрон (маю на увазі для пересічних). До недавнього часу в Івано-Франківську більшість обмінок виставляли курси такі як і в банках: 16,45 - 16, 53. І не повірите багато людей здавали валюту, навіть не задумувалися. Тиждень-два назад трохи змінилися цифри в цих ПОВах. До прикладу там де я живу (біля Гранд базару) є три обмінки, сьогодні в двох курси були такі: $ 17,50 - 19,70 (+% в ПФ) як я казав продажі не було і євро 21,00 - 24,00 і в третій що знаходиться в ТЦ "Арсен"  $ 16,45 - 16,53 (проходив мимо одна жінка здавала долари, друга вже здала і перераховувала гривні), євро не звернув увагу -- ну як цікавіші пропозиції ?????

Особисто я знаю по місту з адекватними курсами лише 5 ПОВів (там по можливості і купляю долари ).

Опубліковано:

Для порівняння в Івано-Франківську на 10:00 ранку.

ТЦ "Майдан"

$ 19,30 - 20,20 (на продажу долари були)

Євро 22,20 - 23,30 

вул. Галицька 17

$ 19,00 - 20,50

Євро 22,00 - 24,00

ТЦ "Легенда"

$ 18,2 - 19,8

Євро 21,5 - 23,5

ЦУМ, на в ході в Сільпо

$ 19,00 - 19,95 ( в черзі було троє чоловіків, перші двоє здавали долари, третій хотів купити - не продали)

Євро 22,00 - 23,20

ТЦ "Глобус" вул. Дністровська.

$ 19,30 - 20,50 (на продажу були) 

Євро 22,20 -23,50

Гранд базар по вул. Івасюка і через дорогу на вул. Стуса. Якщо не помиляюся проїжджав маршруткою попри зупинку "Пошта" теж такі самі курси:

$ 18,20 -19,80 (якщо купляти ще + % в ПФ, наявність на продаж не цікавився) 

Євро 21,50 - 23,50

ТЦ " Арсен" (ПОВ від Авант банку, таких по місту дуже багато, звичайно що працюють в одну сторону, валюту не продають )

$ 16,50 - 16,53 (інколи буваю в магазині - люди здають, вчора наприклад дві жінки обмінювали, правда не дуже були в захваті від курсу )

Євро 19,40 -19,44 ( на сайті вказані інші цифри http://kurs.com.ua/bank/avant-bank)

Хто з Івано-Франківська підкажіть де є ПОВи з кращими курсами купівлі, а то в порівнянні з іншими містами тут, де я бачив цифри трохи занижені ?? 

Опубліковано:

У Привата курс по картам уже 20 / 21.2766

тоесть в банокомате с долларовой карты можно снимать доллары гривной по курсу 20

Во-во. Беня в теме. Так что менялы со своими 19.2 вообще смешными выглядят